Η Κοζάνη ο επόμενος σταθμός των «Ειδήσεων των 19:00» και του «Κόσμου των Σπορ» της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 11 Μαΐου

9 Μαΐου 2018
13:39
Κανένα σχόλιο

Η Κοζάνη είναι ο επόμενος σταθμός των «Ειδήσεων των 19:00» και του «Κόσμου των Σπορ» της ΕΡΤ3 στο πλαίσιο των απευθείας μεταδόσεων από την ελληνική περιφέρεια.

Την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, οι «Ειδήσεις των 19:00» με τον Παναγιώτη Κώστα, με ένα δυναμικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο και σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κοζάνης, μεταδίδονται από την πόλη της δυτικής Μακεδονίας, συνδυάζοντας ειδήσεις από την επικαιρότητα με έρευνες, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για την ειδησεογραφία του τόπου.

Νωρίτερα,  στις 18:00, ο «Κόσμος των Σπορ» με τον Δημήτρη Δραγώγια, παρουσιάζει την αθλητική επικαιρότητα με τοπικά θέματα του αθλητισμού.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.