Περί της τοποθέτησης δενδρυλλίων στους προκαθορισμένους χώρους στις κεντρικές οδούς, αλλά και σε παράδρομους εντός της πόλεως της Πτολεμαΐδας (του Ν. Κωτίδη)

10 Μαΐου 2018
07:37

Εξαίρετη η προσπάθεια του συνεργείου πρασίνου που εδώ και μέρες δραστηριοποιείται στην αντικατάσταση ή τοποθέτηση δενδρυλλίων στους προκαθορισμένους χώρους στις κεντρικές οδούς αλλά και σε παράδρομους εντός της πόλεως της Πτολεμαΐδας. 

Βέβαια ως δημότης πήρα μεγάλη χαρά που επιτέλους μετά από χρόνια (αν δεν κάνω λάθος 16 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των οδών και των πεζοδρομίων), πάρθηκε η μεγάλη απόφαση από την Δημοτική Αρχή να τοποθετηθούν αυτά τα δενδρύλλια.

Όμως παρά την μεγάλη μου χαρά για την δραστηριοποίηση του προαναφερόμενου συνεργείου που εργάζεται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του αντίστοιχου Αντιδημάρχου θέλω να πιστεύω ότι δεν έκανε «τα στραβά μάτια» σε περιπτώσεις που οι συγκεκριμένοι χώροι με το σημαδεμένο σημείο μεταλλικού πλαισίου «έχουν τσιμενταριστεί» απαγορεύοντας την τοποθέτηση δενδρυλλίου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κος Αντιδήμαρχος θα έχει σημειώσει τις παραπάνω ελάχιστες (αλλά κτυπητές περιπτώσεις) που αναφέρω και θα πράξει τα δέοντα στο επόμενο διάστημα, και θα τοποθετηθούν, (μετά το ξήλωμα του τσιμέντου), τα αντίστοιχα δενδρύλλια.

5 σχόλια

  • Πρέπει να επαινεθεί η κίνηση. Ωστόσο, πρέπει και να υπάρξει προσοχή στο ότι ότι φυτευθεί πρέπει να φυτευθεί για να μείνει κι όχι σε κάποιο χρόνο να κοπεί είτε γιατί θα ενοχλεί, είτε γιατί θα εμποδίζει, είτε, είτε, είτε λόγοι διάφοροι όταν π.χ. τα δέντρα πάνε να μεγαλώσουνε. Προσοχή λοιπόν στο τί πρέπει σε κάθε σημείο να τοποθετείται προκειμένου να μείνει για μακρό διάστημα.

  • Υπάρχουν κάποια μέρη στο κέντρο της Πτολεμαΐδας και όχι μόνο, στα οποία τα δέντρα πάντα ξεραίνονται και τελικά κόβονται. Κάτι θα έχει το χώμα φαίνεται… Ποιός να ξέρει..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.