Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης: Εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου

10 Μαΐου 2018
18:47

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης σας προσκαλεί, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα του Ιστορικού, Λαογραφικού & Φυσικής Ιστορίας Μουσείου, για τη γιορτή της Μητέρας, που διοργανώνει κάθε χρόνο προς τιμήν αυτού του αιωνίου συμβόλου αγάπης και θυσίας.
Η κ. Δήμου-Ρούση Αγγελική υπεύθυνη των εκδηλώσεων του Συνδέσμου θα μας μιλήσει με θέμα «η Σύζυγος μητέρα κι η Ανύπανδρη μητέρα». Στη συνέχεια, οι ομάδες του «Διαμάντειου» Χορευτικού Συγκροτήματος, παίδων και εφήβων του Συνδέσμου θα τραγουδήσουν, θα απαγγείλουν ποιήματα και θα παρουσιάσουν πρόγραμμα τοπικών παραδοσιακών χορών.

4 σχόλια

  • Φαίνεται πως εκεί στο Σύνδεσμο δε διαβάζουν τα σχόλια που τους γράφουν, αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή τους να βγάζουν τη νέα πρόσκληση με τα ίδια ακριβώς λάθη που είχε και η προηγούμενη. Τότε τι Σύνδεσμος Γραμμάτων είναι;

    • Φίλε, ο Σύνδεσμος είναι και Τεχνών και φαίνεται πως εσύ δεν γνωρίζεις από τέχνες, οπότε !!!!! και γι’ αυτό είναι λάθος η υπόδειξή σου.

      • Δηλαδή, τι θέλεις να πεις ότι επειδή είναι και των Τεχνών επιτρέπεται να κάνει λάθη; Δε συμφωνώ μαζί σου!!!

  • Φίλε, Κωνσταντίνε, όποιος γνωρίζει από τέχνες, όπως εσύ, απ’ ό,τι καταλαβαίνω από το σχόλιό σου, δικαιολογείται να κάνει λάθη; Η υπόδειξή σου είναι συμβουλή, προς αποφυγή!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.