kozan.gr: ΕΠΣ Κοζάνης 30η αγωνιστική: “Καίγεται” η Σιάτιστα-Ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική η ομάδα ποδοσφαίρου. Υποβιβάστηκαν Αιανή, Βελβεντό, Ακρίτες Κοζάνης και Λευκόβρυση

12 Μαΐου 2018
21:34
Κανένα σχόλιο

Ιστορικές στιγμές ζει.. η πόλη της Σιάτιστας, αφού μετά την άνοδο της ομάδας Μπάσκετ στη Γ΄Εθνική, ήρθε και η άνοδος για την ομάδα ποδόσφαιρου στην αντίστοιχη Γ κατηγορία. Η Σιάτιστα νίκησε με 8-1 τους Ακρίτες Κοζάνης την τελευταία αγωνιστική και στέφτηκε πρωταθλήτρια. Στη Β΄ΕΠΣ υποβιβάζονται: Αιανή, Βελβεντό, Ακρίτες Κοζάνης και Λευκόβρυση. Οι φωτογραφίες είναι του Θοδωρή Πεσνισκά.

30η Αγωνιστική
Ακρίτες Κοζάνης-Μακ. Σιάτιστας 1-8
Κοζάνη-Δόξα Λευκόβρυσης 5-0
Βελβεντό-Αναγ.Πτολεμαϊδας 3-1
Μακεδονικός-Αλιάκμών Αιανής 1-0
Τιτάν Σερβίων-ΠΑΟΚ Κοίλων 2-1
Ακαδημία Ηρακλή Πτολ.-ΑΕ Κοζάνης 2-0
Μεγ. Αλ. Χαραυγής-Εθνικός Βατερού 3-3
Γαλατινή-Ακαδημία Βοιου (Αύριο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 30 ΑΓΩΝΕΣ
Μακεδονικός Σιάτιστας 80
Κοζάνη 78
Μέγας Αλ. Χαραυγής 63
Μακεδονικός Κοζάνης 57
Ακαδημία Βοϊου 53
Τιτάν Σερβίων 40
Αναγ. Πτολ 39
ΑΕ Κοζάνης 38
ΠΑΟΚ Κοίλων 37
Εθνικός Βατερού 37
Γαλατινή   36
Ακαδημία Ηρακλή Πτολ. 35
Βελβεντό 35
Αλιάκμων Αιανής 34
Ακρίτες Κοζάνης 21
Δόξα Λευκόβρυσης 4

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.