Ξηρολίμνη Κοζάνης: Συγκεντρώθηκε το ποσό για την αγορά φορητού αυτόματου απινιδωτή

15 Μαΐου 2018
06:43

Με χαρά ανακοινώνω οτι μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες (!) συμπληρώθηκε το τελικό ποσό αγοράς απινιδωτη στην Ξηρολιμνη!! Με συγκινεί η άμεση ανταπόκριση ΟΛΩΝ μας, και ιδιαίτερα των φίλων μας απο το εξωτερικό αλλά και κατοίκων γειτονικών χωριών! Στη διάθεσή σας εάν κάποιος επιθυμεί να μάθει τους καταθέτες , τα ποσά κατάθεσης καθώς επίσης και το κόστος και την πηγή αγοράς. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία εκπαίδευσης της εθελοντικής ομάδας επιφυλακής.

Ευχαριστώ,

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξηρολιμνης
Κυριαζιδης Φίλιππος (Άκης)

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στους υπευθύνους αυτής της κίνησης ΑΞΙΟΙ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ .
    Αν κάθε χωριό (ειδικά αυτά που κατοικούνται μονίμως π.χ Καρυδίτσα, Κρόκος ,Πετρανά, Χαραυγή, Δρέπανο, Βαθύλακος ,Βατερό κλπ) έπρατταν αναλόγως σήμερα θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό επίπεδο διαβίωσης (όχι ότι θα μας έσωζε αυτό αλλά ίσως ήταν η αρχή για κάτι καλύτερο σ’ αυτή την χώρα από πλευράς νοοτροπίας).
    Όσο για το κόστος αγοράς σχετικά μικρό (ξεκινάει από 1500 ευρώ) όλα αυτά τα χωριά κάθε χρόνο κάνουν από δύο πανηγύρια άνετα θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν αυτό το ποσό.
    Ας το αναλογιστούν επιτέλους οι πρόεδροι των συλλόγων.
    Ας αναλογιστούν την αξία ενός τέτοιου βοηθήματος για την ζωή των συνανθρώπων τους.
    Όσο για την χρήση του πανεύκολη μιας και είναι αυτόματος (ως και ένα παιδί γυμνασίου μπορεί να τον κάνει χρήση ακούγοντας τις φωνητικές οδηγίες του ) .
    Για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.