Μέλη του Νεοσύστατου Συνεταιρισμού Πενταλόφου επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη (Bίντεο)

17 Μαΐου 2018
14:40

Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πενταλόφου Βοΐου Κώστα Χονδροκώστα και μέλη του νεοσύστατου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καστάνου και Άλλων Βιολογικών Προϊόντων Πενταλόφου, δέχθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Πρόκειται για μια προσπάθεια νέων ανθρώπων της περιοχής, που αγαπούν και διαμένουν στον τόπο τους και θέλουν να αξιοποιηθεί το κάστανο και τα άλλα προϊόντα του Πενταλόφου.
«Το μόνο που μπορεί να πει κάποιος σε ανθρώπους που αγαπούν, μένουν και επιχειρούν στον τόπο τους είναι ότι θα είμαστε κοντά τους και θα συνδράμουμε με πόρους και όλες τις δυνάμεις μας, ώστε αυτό το όραμα να γίνει πράξη» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στους κατοίκους του Πενταλόφου. Είναι μία προσπάθεια αναμόρφωσης του ίδιου του τόπου και ανάσχεσης της μιζέριας της υπανάπτυξης. Κοιτάτε μόνο και πάντα μπροστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.