kozan.gr: Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα ανάπλασης της νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας – Βίντεο σημερινής (19/5) λήψης

19 Μαΐου 2018
19:51

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα ανάπλασης της νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας. Δείτε βίντεο σημερινής (19/5) λήψης.

9 σχόλια

    • Ας γινόσουν εργολάβος, ας το “χτυπούσες”,και να το παρεδιδες σε 300 ημέρες. Το Καιλαρι μας, είναι το καμάρι μας, η πόλη που γεννηθήκαμε(1983), μεγαλώσαμε και κατοίκουμε.Ο,τι γίνεται για καλό, το επικροτούμε.Οχι απλά πλέον για εμάς τους ίδιους, αλλά για τους επόμενους.

      • Η πολη εχει πιο σημαντικες αναγκες απο την αναπλαση της εισοδου φιλτατε. Αλλα οτι του φανει του λολοστεφανη.

      • Το “καλο” δηλαδη κατα την γνωμη σου ειναι αυτη η βλακεια που κανανε για δηθεν “αναπλαση” και εχθες με την βροχη εκεινο το σημειο ηταν ποταμι? Δηλαδη το καλο ειναι που κανανε πανω απο μισο χρονο για να βαλουνε νησιδες?????

  • Τα έργα στη νότια είσοδο θα τελειώσουν σύντομα και θα εγκαινιαστούν με άφιξη του τρένου απ’ την Καλαμπάκα. Δήμαρχος θα είναι φυσικά ο Ζαμανίδης. Ο τρισέγγονος του σημερινού.

  • Η Πτολεμαΐδα μας χαρακτηρίζεται από την “άπλα” της στους δημόσιους χώρους της. Εννοώ, είναι πόλη,που ως σχεδιασμένη, έχει πολύ δημόσιο χώρο.Στη Νότια είσοδο, βρίσκεται εφαπτομενο το Πάρκο Έκτακτων Αναγκών. Σκεφτείτε την έκταση! Πάντως, συγκριτικά, η Βόρεια είσοδος από Περδικκα,παραμενει όμορφη! Από το ύψος των εργατικών μέχρι τον κύκλο τηςΣχολης Πυροσβεστικής- Lidl, κανείς δεν αμφισβητεί πως είναι είσοδος πόλης που θα ζήλευαν πολλές (εντάξει, δεν είμαστε και στην Καστοριά να έχουμε δίπλα τη λίμνη). Μακάρι σεβαστεί όλη η πόλη μας τη Νότια Είσοδο.

  • Με τα όμβρια που σήμερα πέφτουν στον δρόμο από τις παρακείμενες ιδιοκτησίες τι θα γίνει; Οδηγείς όταν βρέχει και δεν ξέρεις αν χρειάζεσαι βάρκα ή αυτοκίνητο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.