kozan.gr: Πρώτος σε ψήφους για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών του ΤΕΕ/ Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, ο Στέργιος Κιάνας του Μενελάου

20 Μαΐου 2018
21:53

Πραγματοποιήθηκαν, σήμερα Κυριακή 20/5, οι εκλογές για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής της ΔΚΜ του ΤΕΕ/ Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Στέργιος Κιάνας του Μενελάου, ο οποίος κι αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να είναι ο νέος επικεφαλής της παράταξης.

8 σχόλια

  • Ναι Παύλο κατάλαβα …θεωρείς οτι έρχεται η ΝΔ και κατι θα γίνει αν κολησουμε σε κάποιο παράγοντα…! Σιγά το κοινωνικό γεγονός που το δίνουν τέτοια δημοσιότητα .!

  • Μπράβο στον κύριο Κιάνα, είναι άξιος και του εύχομαι καλή επιτυχία.Πρέπει να μπαίνουν νέα παιδιά, που έχουν δείξει την αξία τους μέσα στον ιδιωτική και επιχειρηματική αγορά, σε όλους τους φορείς. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και κάποιοι παλαιοί, νυν και πρώην Βουλευτές, που πρέπει να αποχωρούν με την ώρα τους.Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει τους ίδιους και τους ίδιους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.