kozan.gr: Αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος για το έργο “Κατασκευή νέας πτέρυγας κι αναμόρφωση – αναβάθμιση της υπάρχουσας πτέρυγας Β’ του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης”

21 Μαΐου 2018
06:49

Προς έγκριση, στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, αναμένεται να έρθει στην επόμενη ή μεθεπόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης το πρακτικό του διαγωνισμού με το οποίο αναδείχτηκε ο  προσωρινός ανάδοχος για το έργο “Κατασκευή νέας πτέρυγας κι αναμόρφωση – αναβάθμιση της υπάρχουσας πτέρυγας Β’ του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης”. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, προσωρινός ανάδοχος, του έργου, με αρχικό προϋπολογισμό, βάσει μελέτης,  3.350.000 (πλέον ΦΠΑ 24%) αναδείχτηκε η Κοινοπραξία Πατίκας Ν. – Ριζόπουλος Γ. Ο.Ε.), με ποσοστό έκπτωσης 57,33%.

Tο έργο περιλαμβάνει την αναμόρφωση – αναβάθμιση της υπάρχουσας Πτέρυγας Β’, ώστε να υποστεί μία γενική και ουσιαστική λειτουργική, τεχνική και αισθητική αναβάθμιση, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Επίσης, αφορά στην κατασκευή νέας πτέρυγας που θα είναι ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο, αλλά και τις απαραίτητες διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο.

Eντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Μακεδονία 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής (ΕΤΠΑ).

kozan.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.