To βίντεο που ετοίμασε η ομάδα “ΔΕΗ Λιγνιτωρύχοι” με αφορμή των πώληση λιγνιτικών μονάδων

24 Μαΐου 2018
10:31

To βίντεο που ετοίμασε η ομάδα “ΔΕΗ Λιγνιτωρύχοι” με αφορμή των πώληση λιγνιτικών μονάδων”

Το να ξεπουλας τα φιλετα μιας επιχείρησης για ψιχουλα είναι ΈΓΚΛΗΜΑ ….
Ο υγειης ανταγωνισμός εχει άλλη έννοια και οχι αυτο που κάνουν με την ΔΕΗ….
Αυτο Είναι ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΔΙΆΛΥΣΗ τις επιχείρησης για την εξυπηρέτηση κάποιον συμφερόντων …..
Ο κατακερματισμος και το ξεπούλημα της επιχείρησης θα πρέπει να μείνει στα χαρτιά….. 
Πιστεύουμε ότι η ομοσπονδία μας, μαζι με τα σωματια και με την στήριξη όλων των εργαζόμενων και με την τοπική κοινωνία θα βρουμε τρόπο να αποτρέψουμε αυτό το ΈΓΚΛΗΜΑ ….

ΟΙ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΟΙ…….
Εμείς θα είμαστε εδω……

Και εξω απο το ορυχειο…..
Στο δρόμο…..

23 σχόλια

    • Χαράλαμπε ευτυχώς ήταν όλοι αυτοί και επερνες και εσυ κανένα μεροκάματο ή ζεις ακόμη από τη σύνταξη της μαμάς ;

      • Ωραίος ο Μ.Π.!! Για να είναι όλα καλά θα πρέπει να παίρνει ο Δεητζής το 5χίλιαρο το μήνα!! Σώωωωωπα!!

      • Μ.Π
        Άντε καλόπουλητη , τώρα να δω πως θα βολέψεις τα παιδία σου που έμαθαν και αυτά μαζί με την μαμά τους στην τεμπελιά και στο εύκολο χρήμα . Εγω έμαθα να δουλεύω τα παιδία σου όσα και να τους αφήσεις θα πεινάσουν . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΥΡΙΖΑ που σας έστρωσε την γούνα

  • Τι δεν καταλαβαίνουν/εις;

    “Ανταγωνισμός είναι ο αγώνας μεταξύ περισσοτέρων για την επικράτηση ή για την επίτευξη κάποιου σκοπού. Στα οικονομικά ανταγωνισμός μεταξύ επιχειρήσεων είναι ο αγώνας μεταξύ τους για την επικράτηση στην αγορά και την αύξηση του μεριδίου αγοράς του καθενός”.

  • Εσείς όλοι που βγάζετε την κακία σας κ λέτε τις εξυπνάδες σας λογικά δουλεύετε σε κανένα γραφείο στην ζέστη σας κ είσται μια χαρά κ απλά τα βγαζεται κ κατηγορείτε τους δεητζιδες που ξεπατωνονται στα ορυχεία κ νομίζεται ότι παίρνουνε τα 5χιλιαρα. Αυτά γινόντουσαν πριν χρόνια τώρα δν περνάνε τέτοια.Αν μπορείτε κ θελεται πάνε δουλέψτε και εσείς κ σταματήστε να κατηγορείτε μια τους δεητζιδες την άλλη τους αγρότες τους δασκάλους φτάνει κατάντησε βλακεια.

  • Ενα δακρυ χαρας κυλησε απ τα ματια μου. Βγαλτε αντιτυπα σε dvd και μοιραστε τα στους αποφοιτους τριτης δημοτικου μαζι με το γαλα για το οποιο σκωτονοται. Tragic

    • έτσι ακριβώς. φαίνεται επίσης ότι το έγραψε απόφοιτος τρίτης δημοτικού από τα ορθογραφικά λάθη!!! ούτε να το ελέγξουν δεν μπήκαν στον κόπο…

  • Έτσι καλά κάνετε ξεσηκωθηται να μην γίνει ιδιωτική η ΔΕΗ κάποιοι έχουν φάει τα νιάτα τους μέσα στα ορυχεία κ αν πληρωνοντουσαν κ πληρώνονται ακόμα καλά το αξίζουν γιατί αυτή η δουλειά στο ορυχείο κ λιγνιτορυχεια εκτός από επικίνδυνη είναι κ δύσκολη κ ας λένε κάποιοι από εσάς ότι η δεητζιδες τιν κατά βρήκαν ενώ αυτοί που δουλεύουν σε γραφεία οι καημένη περνάνε χάλια αντε μάθανε όλοι να κατηγορούν. Να μην πουληθεί ρε αυτό το κράτος έχει ξεπουλήσει τα πάντα κ δν νοιάζεται για κανενός την δουλειά κ την ζωή.

  • Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους όπως έχουν τα καλά τους κ τα άσχημα είτε είναι στο δημόσιο είτε ιδιώτες.Όσο για αυτούς που μπήκαν στην Δεη τι νομίζετε ότι είναι μόνιμοι και ζητάνε αυτοί ότι μισθό θέλουν μάλλον δν ξέρετε κάποιοι τι λέτε όταν πας σε μια δουλειά ο προϊστάμενος σου λέει πόσα λεφτά θα πάρεις δεν είναι του πατέρα τους ή δουλειά για να ζητάνε ότι θέλουν. Κ στιν τελική το κράτος αποφασηζει τις θέσεις εργασίας και τα ποσά όχι οι εργάτες σε όποια δουλειά κ αν είναι.

    • Ναι να μην πουληθεί έτσι είπαμε εμείς οι γυναίκες τον δεηντζηδων όταν πας κ εσύ να δουλέψεις εκεί μέσα στα ορυχεία τότε να μιλήσεις αλλά αν δουλεύεις σε κανένα γραφείο φυσικά κ μιλάς αντε μάθατε μόνο να κατηγορείτε τους άλλους πάρτε το χαμπάρι το κράτος φταίει αλλά εποιδη δν μπορείτε να τα βάλετε με αυτούς κατηγορείτε τους δεητζιδες

      • Εγω εχω 10 οχταμηνα καλη μου και κανω τη δουλεια 5 μονιμων δεητζηδων 50+ Χρονων οι οποιοι επικαλουνται διαφορα προβληματα υγειας και δεν μπορουν μα πιασουν τιμονι.

  • ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΕΗΤΖΗΣ .
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :

    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΝ ΠΩΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ .
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟΣΟ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΜΘΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ
    ΓΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΕΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΠΩΛΗΣΗ Η ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

  • Αφου την πουλησαν δεν αλλαζει ποσο θελω να αυξηθει τωρα και αλλο το ρευμα στους λογαριασμους να μην μιλανε μερικοι για ευκοκο χρημα

  • Φτανει η καραμελα με την αυξηση του ρευματος. Ειπε ενας στο καφενειο οτι θα αυξηθει το τιμολογιο και το δεσατε κομπο. Παρτε το χαμπαρι πως το ρευμα δεν ειναι πλεον μονοπωλιο. Υπαρχουν 10 παροχοι αυτη τη στιγμη που προσφερουν πολυ ανταγωνιστικες τιμες. Η δεη θα εξακολουθησει να υπαρχει και να παραγει ρευμα απο το λιγνιτη απλα το «αφεντικο» θα ναι ιδιωτης και οχι το κρατος. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ! Ερχονται καλυτερες μερες για τη μαμα δεη και το προσωπικο της. Θα ξεκαθαρισει-ξεσκαρταρει η ολη κατασταση εκει μεσα πραγμα που επρεπε να γινε εδω και μια δεκαετια. Φιλακι ?

    • Η τιμή έχει ήδη αυξηθεί από τότε που μπήκαν ιδιώτες με την μορφή φωτοβολταϊκων. Εσύ πιστεύεις ότι τώρα θα μειωθεί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.