kozan.gr: Ακούστε σε διασκευή “Τα ματόκλαδα σου λάμπουν” (του Μάρκου Βαμβακάρη), από το συγκρότημα White Jeans από την Κοζάνη, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 20 ετών (Βίντεο)

24 Μαΐου 2018
14:54

 Ακούστε σε διασκευή “Τα ματόκλαδα σου λάμπουν” (του Μάρκου Βαμβακάρη), από το συγκρότημα White Jeans από την Κοζάνη, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 20 ετών.

Μουσική & Στίχοι – Music & Lyrics : Μάρκος Βαμβακάρης – Markos Vamvakaris. Διασκευή – Cover : White Jeans Recording and Mastering : Binaural Feeling Recording Studio Kozani Vocal : Tasos Sapalidis Vocals : Haralampos Grigoriadis, Georgios Karagkounis Electric Guitar : Kostas Klimantakis Acoustic Guitars : Kostas Klimantakis, Haralampos Grigoriadis Bass : Haralampos Griogoriadis Drums : Georgios Karagkounis

7 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ρε Παλικάρια μου Κοζανίτες Συντοπίτες!
    Επιτέλους να ακούμε τα Παλιά, τα Διαχρονικά αλλά κ τα Συνηθισμένα ΑΛΛΙΏΣ…! Με Νέους ρυθμούς, Νέους ήχους, Νέες φωνές κ με Σύγχρονο στυλ!
    Μπράβο στον Τάσο με τη Φωνάρα του κ για την Πολυφωνική αυτή εκδοχή, που τον ξέρω λίγο πιο καλά απ’τους υπόλοιπους!
    Πιστεύω βέβαια ότι θα ήθελε κ λίγη παραπάνω ποικιλία το τραγούδι ως προς την Κλιμάκωση, αλλά βέβαια το Solo έδωσε κάτι Καινούριο!
    Εγώ σας ενθαρρύνω να προσπαθήσετε να Διασκευάσετε προς το Καλύτερο κι Άλλα παλιά τραγούδια μας!
    Μπράβο κ στο Ζήση Σαπνάρα για τη Μίξη του ήχου!
    Σωφρόνης, αγωνιζόμενος καλλιτέχνης επί του Θεάτρου, στην Κοζάνη μας…

    • Αγαπητέ κ.Σοφρώνη,
      Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας!. Απλά θα θέλαμε να προσθέσουμε πως επίτηδες δεν θέλαμε να υπάρξει κλιμάκωση, αλλά κατευθείαν απότομη αλλαγή όπως έγινε και η αλλαγή στην συνείδηση του κόσμου από τότε που γράφτηκε το τραγούδι σε σχέση με σήμερα.
      Μέλος συγκροτήματος White Jeans.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.