Πτολεμαΐδα: Αναβρασμός στο Σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑΕ

25 Μαΐου 2018
13:02

Σε κινητοποιήσεις οδεύει το Σωματείο Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Εορδαίας, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των μελών του, εξ αιτίας των σοβαρών προβλημάτων στις σχέσεις Διοίκησης και εργαζομένων. Κατά τον πρόεδρο Θωμά Καραθωμά, από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι δίωρες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας οι οποίες θα κλιμακώνονται σταδιακά, ενώ, κι εφόσον η άλλη πλευρά δεν προβεί σε κινήσεις καλής θέλησης, ώστε να εξευρεθούν λύσεις, τότε θα ακολουθήσουν απεργία και καταλήψεις, ενδεχομένως και του Δημαρχείου
Εορδαίας

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο

  • Τί γίνεται με αυτό το θέμα; Μήπως πρέπει κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα με περισσότερες λεπτομέρειες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.