kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Καβγάς στο δημαρχείο του δήμου Βοΐου, στη Σιάτιστα – Κλήθηκε η αστυνομία

12 Ιουνίου 2018
13:14
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο περιστατικό, στο δημαρχείο Βοΐου, στη Σιάτιστα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 12/6, η αστυνομία, μετά από τηλεφωνική κλήση δημότισσας, κατοίκου Νεάπολης, η οποία, προηγουμένως, είχε έντονο διάλογο, με συνεργάτιδα του δημάρχου Δημήτρη Λαμπρόπουλου, καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Καρακουλάκη. Ο τελευταίος, ακούγοντας τις φωνές από το διπλανό γραφείο, παρενέβη ζητώντας από την εν λόγω δημότισσα να αποχωρήσει. “Σας παρακαλώ κυρία μου, περάστε έξω! Εδώ είναι δημαρχείο! Δε μπορείτε να φωνάζετε!”. Εκείνη, νιώθοντας προσβεβλημένη, από τη στάση του Αντιδημάρχου, κάλεσε την αστυνομία. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, στο συγκεκριμένο συμβάν, έδωσαν τα χέρια και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, χωρίς περαιτέρω “παρατράγουδα” κι επίλυση των διαφορών σε κάποια δικαστική αίθουσα.

Η Χύτρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.