Ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαίας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

29 Ιανουαρίου 2017
19:35
Κανένα σχόλιο

Εμπάτε αγόρια στο χορό κορίτσια στα τραγούδια, Να δείτε και να μάθετε πως πιάνεται η αγάπη… -Γλεντάμε! -Όλοι μαζί. Μια αγκαλιά. -Συνοδοιπόροι σε μουσική περιήγηση, στα προγονικά μονοπάτια της πλούσιας Ηπειρώτικης παράδοσης. -Τραγουδώντας την Περηφάνια, την Λεβεντιά, την ξενιτιά, την αγάπη. -Την αγωνία και τον αγώνα του λαού για Λευτεριά και Προκοπή -Χορεύοντας πάνω στα χνάρια των προηγούμενων γενιών. -Στον ρυθμό του Καλαμά, με την περηφάνια των Τζουμέρκων, την γοητεία του Βίκου. -Με κρυστάλλινους ήχους σαν τον στροβιλισμό του Αράχθου κάτω από τις καμάρες του Γεφυριού του. -Και άλλοτε αργά σαν τον φλοίσβο της Θάλασσας πηγαίνοντας την Άμμο Άμμο Τυχεροί όλοι μας οι Συνοδοιπορούντες! …Προσέλθετε!…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.