kozan.gr: Κοζάνη Εργασίες οριοθέτησης, με χρήση κίτρινης μπόγιας, στο πλακόστρωτο των πεζόδρομων, για την ανάπτυξη τραπεζο-καθισμάτων (Φωτογραφία)

13 Ιουνίου 2018
09:38

Εργασίες οριοθέτησης, με χρήση κίτρινης μπόγιας, στο πλακόστρωτο των πεζόδρομων, πέριξ της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης, για την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, από cafe – bar της πόλης, για την ανάπτυξη τραπεζο-καθισμάτων, πραγματοποιεί από το πρωί της Τετάρτης (13/6) συνεργείο του δήμου Κοζάνης, υπό την επίβλεψη της δημοτικής αστυνομίας. Στο σημείο βρέθηκε κι ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος κι έδωσε σχετικές οδηγίες. 

17 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

  • Τ είχαν παραξηλώσει … άφησαν έναν διάδρομο μόνο να περνά ο πεζός και όλος ο άλλος χώρος υπό κατάληψη …

  • Υπάρχει κι άλλη λύση. Να τοποθετηθεί σήτα με πασσάλους. Έτσι δεν θα παραβιάζεται ο κοινόχρηστος χώρος.

  • Το πιο ωραίο είναι να βλέπεις 2 υπαλλήλους της Τεχνικής να δουλεύουν (λογικό, είναι αρμοδιότητά τους) και άλλους 3 δημοτικούς αστυνομικούς να “επιβλέπουν¨..
    Δεν βαρέθηκαν να μας κοροίδευουν και προκαλούν οι δημοτικοί αστυνομικοί;

    • Φίλε μου ήσουν εκεί να δεις τι προηγήθηκε?
      Ξέρεις ποιος πήρε την πρωτοβουλία?
      Ξέρεις ποιος προμηθεύτηκε τα υλικά?
      Ξέρεις ποιος έκοψε τις λαμαρίνες?
      Ξέρεις με ποιανού την ευθύνη γενικά γίνονται οι εργασίες?
      Ενημερώσου πρώτα και μετά σχολίασε.

      • Αν δεν τα εκανε όλα αυτά η τεχνική, δικαιολογείται πανηγυρικά το ότι η δημοτική αστυνομία απλά δεν έχει αντικείμενο και αργόμισθει με δουλειές άλλων….
        Είδα την φωτό και την συνάθροιση των δημοτικών αστυνομικών… χρειάζεται να δω κάτι άλλο;

  • καιρος ητανε! μπραβο στο δημαρχο! κυριοι στο χωρο της εστιασης εαν θελετε κοσμο στα μαγαζια σας πονταρετε στην ποιοτητα και θα τον εχετε

  • Και να προσθέσω πως περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα γίνει με τις αυθαιρεσίες του “νέου στενού”…

    • Ευσεβής πόθος? Δεν πειράζει ξύδι κατά προτίμηση ΤΟΠ. Έχει παραδεχτεί πολλές φορές δημόσια το λάθος του με την κατάργηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

      • Εάν έρθει πάντως (που δεν το βλέπω) θα κλάψουν πολύ δυστυχώς και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι αυτοί! Οπότε δημόσιοι υπάλληλοι εμπρός στην κάλπη ο ΟΑΕΔ σας περιμένη!!!!!!!

      • Καλύτερα να κοιταξετε να εργαζεστε κ οχι να κοβετε βολτες…
        Πιστεψε με αλλα ο κοσμος δεν σας θελει οπως κ οι κυβερνησεις

  • Τσαντίρι την έκανες την πόλη μας δημαρχούκο … η ουρά από απόμεινε … που θα πάμε θα την φάμε κι αυτή … και μετά τα πινελάκια σου τα κουβαδάκια σου και σπιτάκι σου να πάιξεις

  • Θα τα βλεπατε πολυ στην Κοζανη αυτα τα πραγματα χωρις τον “δημαρχουκο”. Δηλαδη ποσο χαμηλη νοηση μπορει να εχει καποιος για να ειναι αντιθετος στην πρωτη ουσιωδη προσπαθεια να μπει ταξη στο μπαχαλο….Διωξτε τον και ξαναφερτε τον παλιο μαζι με τους συμβουλους του.Εκει να δειτε προκοπη η Κοζανη σας…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.