Bravo Schools , Μπράβο 3ο γυμνάσιο Κοζάνης

14 Ιουνίου 2018
16:49
Κανένα σχόλιο

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους εσάς που στηρίξατε με την ψήφο σας τις 5 συμμετοχές του σχολείου στο διαγωνισμό Bravo Schools «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο». Στο διαγωνισμό αυτό  συμμετείχαν 200 σχολεία ανά την Ελλάδα με 500 περίπου συμμετοχές, στις οποίες  παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από τις εκπαιδευτικές προσεγγίσεις που αναπτύχθηκαν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Με τη στήριξη όλων σας, κάποιες από τις προτάσεις μας πέρασαν στην επόμενη φάση και αφού αξιολογήθηκαν από επιτροπή , απονεμήθηκε τελικά στο σχολείο μας  ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» για την καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση με τίτλο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

 Το σχολείο μας , το οποίο ανήκει πλέον στο Δίκτυο Σχολείων- Πρεσβευτών για τους 17 παγκόσμιους στόχους, δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που να υποστηρίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη με βάση το πλαίσιο των 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ του ΟΗΕ, και να παίξει το ρόλο ενός δυναμικού πυρήνα αφύπνισης και ενεργοποίησης των μαθητών, των οικογενειών τους και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Η Δ/ντρια του σχολείου

Θεοδώρα Μουστάκα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.