H πρόταση της εβδομάδας από το πετυχημένο μαγειρικό site «foodaholics»: Απίθανη σπιτική λεμονάδα & κέικ λεμονιού χωρίς βούτυρο

H πρόταση της εβδομάδας από το πετυχημένο μαγειρικό site «foodaholics». Απίθανη σπιτική λεμονάδα & κέικ λεμονιού χωρίς βούτυρο

Συστατικά

0/14 συστατικά

Οδηγίες

0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, τις βανίλιες, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Την βάζουμε σε αντικολλητική φόρμα ή σε κανονική που την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
  4. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς και ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα.
  5. Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για 5 λεπτά να γίνουν σιρόπι.
  6. Ετοιμάζουμε και σουρώνουμε καλά τον χυμό λεμονιού.
  7. Αναμειγνύουμε το κρύο σιρόπι με τον χυμό και πριν σερβίρουμε βάζουμε το κρύο ανθρακούχο νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.