kozan.gr: Θ. Καρυπίδης: “Βελτιώνει αρκετά πράγματα η συμφωνία, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν ασάφειες για τη γλώσσα και την εθνότητα, δεν είναι αποδεκτή” (Βίντεο)

16 Ιουνίου 2018
00:02

Yπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία στη συμφωνία αυτή, όμως υπάρχουν και αρκετές ασάφειες που έχουν να κάνουν με το θέμα την γλώσσας, της ιθαγένειας και της εθνότητας,  που μπορεί να μας βάλουν σε μελλοντικές περιπέτειες, ανέφερε σε γενικές γραμμές κατά την τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, το βράδυ της Παρασκευής 16/6.

11 σχόλια

  • Αλλα είπαν άλλα ψήφισαν! Κεχαγιά, Κωτσίδη, Πλακεντά, Αδαμόπουλε κρίμα την εισήγηση που κάνατε. Αν ήταν να συρθείτε πίσω απο τον φίλο του Αλέξη τουλάχιστον να μην ξεφτιλιζόσασταν με ηρωικές ομιλίες . Άντε τώρα και στις Πρέσπες να διαδηλώσετε και μετά παρέα με τον κωλοτούμπα αρχηγό σας για κοψίδια με τον Τσίπρα

  • Τελικά δεν δέχτηκαν μα μπει ότι δεν δέχονται την συμφωνία … δηλαδη δεν συμφωνούν αλλα και δεν αποφάσισαν να πουν ότι δεν είναι αποδεκτή και να μην υπογραφεί … η διπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο

  • Κρίμα τα κροκοδειλια δάκρυα από τους συμπολιτευομενους, τζάμπα μάγκες, στο κείμενο δεν υπάρχει καμία αναφορά για αντίθεση στην συμφωνία… Κρίμα!

  • πλακεντά μου,δεν ψφελεί να ζητάς παραιτήσεις στο και 5 τις συμφωνίας,έπρεπε να πιέσετε όταν ήταν νωρίς…σας έγραψε όλους αρνητικά η ιστορία.

    • Θα ήθελα να σχολιάσω όπως σκέφτομαι,αλλά δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου.Δεν καταλαβαίνω τα χαχανητά σου.Ασφαλώς και δεν θα άλλαζε η συμφωνία.Τότε να συμφωνήσουμε και όσοι διαφωνούμε!!!
      Όταν σε λίγα χρόνια από τους αφέντες του κόσμου τεθεί θέμα ενοποίησης της Μακεδονίας και διαμελισμού της πατρίδας ,θα χαχανίζεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.