Τα δύο βίντεο με την ομιλία του Γ. Κασαπίδη και τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές του σε προδότες, μειοδότες κι εσχάτη προδοσία

16 Ιουνίου 2018
07:23

Τα δύο βίντεο με την ομιλία του Γ. Κασαπίδη και τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές του σε προδότες, μειοδότες κι εσχάτη προδοσία.

Δείτε το πρώτο βίντεο με την ομιλία του Γ. Κασαπίδη:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και την απάντηση του Γ. Κασαπίδη. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Κασαπίδη, ο Νίκος Φίλης πήρε τον λόγο για να αναφέρει: «Ο κ. Κασαπίδης είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι προδότες, είναι μειοδότες και διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Οι εκφράσεις αυτές δεν μπορεί να ακούγονται έτσι αδιαμαρτύρητα τον καλώ να πάρει πίσω τα όσα είπε. Αλλιώς η διαδικασία της συνεδρίασης φοβούμαι ότι είναι δύσκολο να συνεχιστεί». Δείτε τι ακολούθησε


Τα βίντεο από τα enikos.gr

44 σχόλια

    • Καλή παράσταση απο τον Κασαπίδη.Θα μαζέψει κάποια ψηφαλάκια.Άλλωστε αυτά τον ενδιαφέρουν. Ερώτηση στη νΤΌΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΚΆΤΙ???

        • Οσο την υπερασπιστηκε ο Σαμαρας, η Ντορα, κλπ κλπ κι οσο θα την υπερσπιζοταν τωρα το κομα του αν ηταν στην εξουσια. Τα πραγματα ειναι δυστυχως τραγικα για εμας εδω. Γι αυτους με τα 10.000 στην τσεπη καθε μηνα ειναι ενα ακομη παιχνιδι. Απατριδες ολοι.

          • μην τα ισοπεδώνετε όλα, τα είπε όπως έπρεπε αυτό που ο ίδιος αισθάνεται.

  • Είχε άδικο; . Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια πια. Πούλησαν την ιστορία του τόπου μας, πουλησαν τον ίδιο τον τόπο μας, πούλησαν τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

  • Συγχαρητήρια στον κύριο Κασαπίδη. Άξιος εκπρόσωπος του λαού της Κοζάνης, της Μακεδονίας μας.

  • Μπράβο στον κ. Κασαπίδη. Άλλοι Μακεδόνες βουλευτές δεν υπάρχουν στη βουλή; Για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί; Για να παριστάνουν τις γλάστες;

  • Για γιαουρτόπιτες είναι όσοι μιλάνε για «λύση» του «Μακεδονικού» ζητήματος. Δεν υπάρχει καμία λύση. Μέσα στις ιστορικές… ευθύνες της πρώτης φοράς αριστεράς είναι κι αυτή. Να παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας , ο,τι συμφέρει την Αμερική και τους ισχυρούς της Ευρώπης.

    Είναι φοβερό. Από κάποιους, οι οποίοι τυχαίνει να είναι οι πολλοί, θεωρείται σκέτη προδοσία να συμφωνήσει η κυβέρνηση στην ονομασία Μακεδονία για το κράτος των Σκοπίων. Στο φινάλε ποιος θα δικάσει τον Έλληνα πρωθυπουργό για προδοσία; Ο κανένας. Σε ποιο δικαστήριο να καταδικαστεί; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. ΖΟΥΓΚΛΑ .gr 6-6-18

  • Η τοπική ΝΔ που είναι να πάρει θεση επι του Μακεδονικού? Αλλα ειναι τοσο χέ………… που φοβούνται μην χασουν καμια θεσουλα η δεν ειναι στο ψηφοδελτιο μεθαυριο!!

  • Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του . Ντροπή !! Σε λαθος κόμμα ειναι ο κ. Κασαπίδης .

    Αλλα θελω να λεει και τα ιδια οταν σε λιγο καιρο θα φανεί το ψέμα και η ΝΔ θα αναγκάστει να τηρήσει την πάγια γραμμη της περι κοινού ονόματος .

    Αν ειναι τοσο μακεδονομάχος ο κ.κασαπιδης οφείλει να παρατηθεί τοτε και Οχι τωρα να πουλάει εύκολη επανάσταση .

    • Καθαρός πατριωτισμός από γενναία ψυχή με ηρωικό φρόνημα !! Όαση στην έρημο!
      ΌΧΙ ανέξοδος πατριωτισμός του γνωστού καμμένου εταίρου.

    • Είναι απο τους λίγους βουλευτές που δεν φοβήθηκε πότε να πει την γνώμη του σε οτι αφορά την Δυτική Μακεδονία..Υπήρξε πολλές φορές εκτός κόμματος γιατί δεν ψήφιζε τα θέλω της ΝΔ..Οπότε πριν κράξετε τον οποιοδήποτε καλά είναι να έχετε τεμκηριωμένες γνώμες που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα..

  • Τι εκαναν οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ της ΝΔ τοοοοσα χρονια???

    Γιατι δεν εβγαιναν μπροστα τα λυσουν το ζητημα με το ονομα??

    Τζαμπα πατριωτισμο πουλαει ο γεωπονος

  • Πολύ καλά τα είπε και τον ζήτησαν τρεις φορές ν’ ανακαλέσει και τις τρεις φορές υπερασπίστηκε τα λεγόμενά του.

  • Όλοι ίδιοι είναι. Απλός αλλάζουν οταν ανέβουν στην εξουσία.
    Εύχομαι κάποια μέρα να έχουμε πολιτικούς πατριώτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.