Με 153 ψήφους απορρίφθηκε η πρόταση μομφής της ΝΔ για το Σκοπιανό

16 Ιουνίου 2018
22:16

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για το Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της ΝΔ απορρίφθηκε με 153 ψήφους, με μία απώλεια για την κυβερνητική πλειοψηφία, τον Δημήτρη Καμμένο, που ψήφισε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας.

Ψήφισαν συνολικά 280 βουλευτές και υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισαν 127 βουλευτές.

Πηγή: Με 153 ψήφους απορρίφθηκε η πρόταση μομφής της ΝΔ για το Σκοπιανό | iefimerida.gr

10 σχόλια

  • Αυτη ειναι η ΝΔ κ η ηγεσια της. Ταυτιζονται κ οι τοπικοι του κομματος….
    Ειστε επικινδυνοι πολιτικαντηδες γυρολογοι, με οποιο κοστος να ριξετε μια κυβερνηση για να παρετε καρεκλες κ εξουσια

    • πολιτικό θράσος να μιλάει η φασιστερά για καρέκλες.

      (μην ντρέπεστε στο κοζαν δεν προσβάλλω την “αγιοποιημένη αριστερά) οι αριστεροί που πούλησαν:

      1) ΟΣΕ
      2) ΛΙΜΆΝΙΑ
      3) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
      4) ΔΕΗ
      5) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΑΣ
      6) ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ
      7) ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
      8) ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 5,2% ΤΟ 2022 ΚΑΙ 2% ΓΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
      9) ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

      10) ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

      • Να βάλεις σε βίντεο να ακούσεις την ομιλία του Κοτζιά που κατέθεσε και επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν ποιοί είχαν προδόσει τα τελευταία 50 χρόνια που κυβερνούσαν το όνομα Μακεδονία. Ενας από αυτούς ο Σαμαράς που τον είχε δώσει στεγνά και ο πατέρας του Κούλη και τώρα το παίζει πατριώτης και πάει στα συλλαλητήρια…

        • Καλά αφού το κατέθεσε ο κοντζιας θα ισχύει είναι σίγουρο.. Εδώ ο άνθρωπος καθηγητής του Χάρβαρντ λέει στο βιογραφικό του ότι είναι άσχετως αν το Χάρβαρντ λέει το αντίθετο… Για λύπηση είστε πραγματικά…
          Α μη ξεχνάμε και νοβαρτις που κρίμα τελικά δεν είχε πολιτικά πρόσωπα το fbi εκτός από τον κουρουμπλη..

        • Άσε τα σάπια, δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία ούτε αναγνώριση. Τα σκόπια λέγονται διεθνώς FYROM, και δεμν υπάρχει αναγνώριση με όνομα Μακεδονία, ούτε Μακεδονική γλώσσα. Κοινή λογική, αν υπήρχε στο παρελθόν συμφωνία, δε θα γινόταν σήμερα αναγνώριση ονόματος και γλώσσας! Ελπίζω το μυαλό σου να αντιλαμβάνεται αυτό το τόσο ξεκάθαρο γεγονός και να μη χρειαστεί να επαναλάβεις ψεύτικα εποχειρήματα.

  • Ωραία τώρα εδώ στη φλωρινα θα γίνονται ωραία πανηγύρια στα χωριά με κεντρικό σύνθημα. ΈΞΩ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ. χεχε.

  • Ο Κοτζιάς χτες ξεσκέπασε την υποκρισία της νεότερης ελλανικής ιστορίας! Οι πολιτικοί βρυκόλακες που εξέθρεψαν επί σειρά ετών τον εθνικό διχασμό και σήμερα το παίζουν Ελλάς Θρησκεία οικογένεια, αυτοί που αποκαλούν τους βορειοελλαδίτες Βούλγαρους, αυτοί που δεν ξέρουν καν που είναι οι Πρέσπες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.