kozan.gr: Ε. Σημανδράκος: “Ο επόμενος δήμαρχος (Κοζάνης) θα πρέπει να είναι ένα δήμαρχος μάνατζερ κι όχι ένας δήμαρχος που θα κάνει μια απλή διαχείριση των οικονομικών πόρων” – Ποια είναι τα 3 σημαντικά ζητήματα, που, κατά την άποψή του, θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα (Hχητικό)

18 Ιουνίου 2018
13:23

Στο Ελεύθερο Ραδιόφωνο (99 FM) και στην εκπομπή «Ελεύθερο Πρωϊνό», με τη Βάσω Αννουλίδου, μίλησε σήμερα (18/6) το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών, Ευάγγελος Σημανδράκος, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον του για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης, στις εκλογές του 2019. Ακούστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης:

30 σχόλια

  • Ο παρατρεχάμενος του Καρυπιδη που βυθίζει κάθε μέρα και περισσότερο στην κρίση την περιοχή μας τολμάει και μιλάει ….

  • Έχω μια απορία, όλη η περιφέρεια σέρνεται πίσω απο τον ΣΥΡΙΖΑ είμαι γνωστό αυτό.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει στο Δήμο Κοζάνης και τον Ιωαννίδη και τον Σημανδράκο ???

    • Τρολλάκη, πάλο αποκαλύφθηκες. Καταρχάς από που προκύπτει ότι ΟΛΗ η περιφέρεια σέρνεται πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ; Μόνο ο Καρυπίδης και 2-3 κολλητοί του που ήταν μαζί όταν έδινε αναφορά στον Κοτζιά. Συνεπώς δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που υπενίσσεσαι.

  • Οταν με το καλό εκλεγεί ο Δήμος Κοζάνης θα γνωρίσει έναν νέο τρόπο διοίκησης. Εχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Απέκτησε και εμπειρία διοίκησης και αν κάτι με αρέσει σ’ αυτόν είναι η τόλμη του να δημοσιοποιεί τις σκέψεις του άσχετα αν φαίνονται στην αρχή αιρετικές. Μπράβο του που δεν δίσταζε να έχει άποψη διαφορετική από τον πολιτικό του προϊστάμενο.Αν δεν κομματικοποιήσει το ψηφοδέλτιό του θα τον ψηφίσω.

  • Manager-Δημόσιος υπάλληλος. Εξαιρετικό χιούμορ ο κύριος Σημανδράκος. Για να είσαι manager πρέπει να έχεις διευθύνει ιδιωτική εταιρεία κι όχι να εργάζεσαι στο προστατευόμενο περιβάλλον της, Περιφέρειας. Με όλο το σεβασμό όλα αυτά.

  • Πήγαμε από το ‘τεχνοκρατης’ στο ‘οικολογος’ στο ‘μανατζερ’ πολύ γρήγορα. Βασικά δήμαρχο θέλουμε.

  • Μετά τον ιωαννιδη τον πλέον αποτυχημένο δήμαρχο όλων τον εποχών ο Σημαντρακος είναι μια καλή επιλογή

  • Είναι αντιπερ/ρχης Γρεβενών και νοιάζεται για την Κοζάνη!!!!
    Έλεος ποια!
    Αυτοί οι Γρεβενιώτες δεν τα βλέπουν αυτά;
    Γιατί μαθαίνω ότι κάποιοι …πρωτοκλασάτοι του νομού διαπραγματεύονται στήριξη και ανίερες συμμαχίες!

    • Μα να μη νοιάζεται για την πόλη όπου κατοικεί 20 χρόνια; Πρόσφυγας να ήταν θα είχε πάρει την ιθαγένεια!

  • Εεεε ναι,
    Όπως έφεραν με τον Καρυπιδη την ανάπτυξη στην Περιφέρεια, κατασπαραλωντας τον πόρο, έτσι θα την φέρει και στην Κοζάνη!!!!

  • O manager κ. Σημαντράκο κάνει διαχείριση, αφού ασκεί management.Ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται ηγέτη, όχι manager. Και δυστυχώς τέτοιος δεν υπάρχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.