Κοζάνη γιορτάζει τη μουσική! Ένα μοναδικό εξαήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

20 Ιουνίου 2018
12:09

Ο Δήμος Κοζάνης ενώνεται με καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου μας για ένα μοναδικό εξαήμερο γεμάτο μουσική, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (Πέμπτη 21 Ιουνίου) στο πλαίσιο των 36ων Λασσανείων!

Μην το χάσετε!

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 19:30

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2018

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ο Δήμος Κοζάνης και τα Λασσάνεια γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με μια μοναδική μουσική εκδήλωση. Συμμετέχουν: ΚΙΒΩΤΟΣ (Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ.) και η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 IΟΥΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ (Αύλειος Χώρος) ώρα 20:30

«ΕΠΙΛΟΓΟΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΔΩΚ

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης θα κλείσει την αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς με την συναυλία «Επίλογος». Άλλη μια χρονιά γεμάτη συναυλίες, σεμινάρια, πλούσια δράση και παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης φτάνει στο αποκορύφωμά της. Στη συναυλία θα συμμετέχουν μουσικά σύνολα και οι χορωδίες του Ωδείου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ

SD POWER TRIO

Sakis Dovolis – Guitar, Vocals

Fotis Dovolis – Bass, Back Vocals

Nick Kalivas – drums

Είσοδος Ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΜΑΙΡΗ ΧΑΝΙΩΤΗ & ΔΡΑΠΕΤΕΣ

Έντεχνο λαϊκό και παραδοσιακό ρεπερτόριο.

Γιάννης Βακουφτσής: πλήκτρα, Κώστα Βακουφτσής: κιθάρα, Στέλιος Βακουφτσής: μπάσο και τραγούδι, Φώτης Βακουφτσής: τύμπανα, Παντελής Μόσχογλου: μπουζούκι, Μαίρη Χανιώτη: τραγούδι

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΑΡΑΜΠΗΣ «ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

Τόλης Νήρας-κιθάρα, Κώστας Κωστόπουλος-ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Κίτσιος-μπάσο, Αστέριος Αυλογιάρης-βιολί, Φώτης Βακουφτσής-κρουστά, Απόστολος Σιαραμπής-μπουζούκι, τραγούδι.

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 21:00

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΧΙΛΙΕΣ ΦΩΝΕΣ

Νατάσα Καραγιάννη & Γιάννης Παπαευαγγέλου

Οι «Χίλιες Φωνές» έχουν στόχο να τραγουδούν για να συνυπάρχουν με τις φωνές του κοινού τους και να τις πολλαπλασιάζουν, πάντα με γνώμονα την αγάπη για τη μουσική! Θα παρουσιάσουν τραγούδια έντεχνου ρεπερτορίου της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής καθώς και τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Χημεία». Μαζί τους οι εξαιρετικοί Αναστάσης Βουκυκλαράκης στα τύμπανα και Κωνσταντίνος Ζουζός στα πνευστά.

 

6 σχόλια

  • ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ….ΟΜΩΣ ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ….ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ…ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ!ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΜΝΑΝ ΒΟΛΙΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ! ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ…ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ!!!

  • ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ.
    Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΕΟ εΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΙ “ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ” ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗΝ ΤΩΝ ΔΙΨΑΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”!
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

    Ο “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΡΑ Η ΨΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΑΓΕΙ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ,ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΤΟΠΑΜΙΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΙΓΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑΣ(ΒΟΗΘΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ)!!!

    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ Π.Χ. ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΣΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΘΙΜΩΝ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ(ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ), ΑΟΙΔΟΙ ΜΕ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΠΕΡΙ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΝ, ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ,ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”!
    ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΜΙΑ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,ΓΑΜΟΙ,ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΕΙΨΑΝΩΝ,ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ,ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΑ,ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Π.Χ. ΑΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ(ΔΕΣ ΠΟΙΗΣΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ,ΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ)

    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΚΔΥΤΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΣΤΙΚΟ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΘΙΜΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

    ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ “ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ”!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.