Yoga Festival στην Κοζάνη, το Σάββατο 7 Ιουλίου

26 Ιουνίου 2018
14:20
Yoga Festival Kozani, Σάββατο 7-7-2018. Στο ανοιχτό θέατρο Κοζάνης με 4 δασκάλους Yoga. Σας περιμένουμε σε ένα πολύ όμορφο φεστιβάλ με αρκετή πρακτική και πληροφορίες σχετικά με την Yoga απο 4 καταξιωμένους δασκάλους.

Πρόγραμμα:

8:00 – 10:00 Γκουλιάφας Αριστοτέλης Παραδοσιακή Χάθα Yoga

10:00 – 12:00 Βάγια Χάνου Bhakti Vinyasa
18:30 – 20:00 Κωνσταντίνος Ντατσής Σμίλευμα ενέργειας
20:00 – 21:00 Ελένη Γκούμα Yoga Nidra

5 σχόλια

  • 2015 : Η Ιερά Σύνοδος, με αφορμή την λεγόμενη «Παγκόσμια Ημέρα της γιόγκα», που γιορτάζεται (!) στις 21 Ιουνίου, ανέφερε τα εξής:
    ,«Στο πλαίσιο του σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία στην Ελλάδα είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη και σεβαστή, αλλά και της ποιμαντικής της ευθύνης για την αποφυγή δημιουργίας κλίματος θρησκευτικού συγκρητισμού, με αφορμή την πρόσφατη καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα», η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος υπενθυμίζει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι: η «Γιόγκα» αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, έχει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ «είδος γυμναστικής».
    «Ως εκ τούτου η ‘’Γιόγκα’’ τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών», σημειώνει η Ιερά Σύνοδος

      • YOGA (ΓΙΟΓΚΑ)
        Είναι μια ανθρωποκεντρική προσπάθεια εξιλέωσης και αυτολύτρωσης καταργώντας έτσι τη θυσία του σαρκωθέντος αληθινού Θεού (ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) για τη σωτηρία μας.
        Αν και « ήρθε το φως στον κόσμο, οι άνθρωποι αγάπησαν μάλλον το σκότος παρά το φως»ΙΩΑΝΝΟΥ 3,19 .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.