Συνάντηση Απ. Τζιτζικώστα – Θ. Καρυπίδη – Στο επίκεντρο της συζήτησης, η αυριανή κοινή σύσκεψη για το Σκοπιανό (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2018
18:17

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Οι δύο φίλοι Περιφερειάρχες συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως επικεντρώθηκαν στην αυριανή κοινή συνάντηση των περιφερειών, δήμων και φορέων της Βόρειας Ελλάδας για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, που αφορά το Σκοπιανό.

Μιας συμφωνίας που όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας «πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να μην επικυρωθεί», συμπληρώνοντας ότι «ήρθε η ώρα να μιλήσει ο ελληνικός λαός μέσα από ένα δημοψήφισμα».

«Είναι σταθερή και πάγια η θέση μας, που εκφράζεται και στο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου που παραδώσαμε στον Υπουργό Εξωτερικών, ότι οι Δυτικομακεδόνες είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη συμφωνία των Πρεσπών» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος επέστησε την προσοχή όλων, «για να εξαλειφθεί η ρητορική του διχασμού, ώστε τα εθνικά θέματα να μην αποτελούν σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά ενότητας, που να εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα».


20 σχόλια

  • Tι εννοεί ο Καρυπίδης «…το πρόβλημα που έχει ανακύψει με το …μακεδονικό»; Δεν υπάρχει «Μακεδονικό»! Υπάρχει μόνο «Σκοπιανό»! Βιάστηκε να κάνει τα «βαφτίσια» στις Πρέσπες;;;;;

  • ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΊΔΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ”ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ Ή ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑ;

  • Αλλιώς τα λέει στη Νομαρχία, αλλιώς στις Πρέσπες και αλλιώς στη Θεσσαλονίκη. «Τριχασμένη» προσωπικότητα!!!!!!

  • Κωλοτούμπας …..
    τι πας να δειξεις Θόδωρε ;;;
    οτι εισαι αντίθετος στην συμφωνία;;;
    Έτρεμες στον Κοτζιά ..
    Δεν ειχες το θάρρος να του πείς οτι είμαστε αντίθετοι στην συμφωνία
    πσρα ενα λιτό σας παραδιδουμε το ψήφισμα κ.Υπουργέ ….
    Χωρίς να του πείς τι λέει αυτό ψήφισμα …..
    Διάλεξε ή με τον σκύλο ή με την γατα
    και με τον σκύλο και με την γάτα δεν γίνεται.
    Σε έμαθε ο κόσμος …

    • Εγώ πιστεϋω θα είναι και στο συλλαλητήριο της Κοζάνης και θα βγάλει και λόγο πατριωτικό κατά της συμφωνίας μετά τον στρατηγό Καρατουλιώτη!!!!

    • Έμαθε ότι άλλοι δύο βουλευτές μετά τον Λαζαρίδη ετοιμάζονται να πηδήξουν από το καράβι και ψάχνει σανίδα σωτηρίας!

  • Πολιτικό παιχνίδι θα πω εγω .γιατι το λεω αυτο διότι πάντα ειχες και εχεις πόρτες στον ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτές για απλα θέματα και οχι μόνο τωρα τη έγινε. αλλου ειναι το γήπεδο και αλλού πας την μπάλα. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία αλλα πάντα για κάποιο λόγο.

  • ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ…..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ….ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ…ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ …ΟΣΑ ΠΟΤΕ …..ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.