kozan.gr: Δύο νέοι επιχειρηματίες, από την Ποντοκώμη Κοζάνης, μας συστήνουν την PirateBoats – Γίνε για μέρα “πειρατής” και ξέφυγε από την καθημερινότητα

18 Ιουλίου 2018
15:12
Κανένα σχόλιο

Δύο νέοι επιχειρηματίες, οι Ευστράτιος Μελίδης και Γεώργιος Ζαραφιδηςμε καταγωγή από την Ποντοκώμη Κοζάνης, ίδρυσαν, μέσα στο 2018, την PirateBoats, μια εταιρεία ενοικίασης σκαφών αναψυχής, με έδρα τη Σιθωνία Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα την περιοχή της Βουρβουρού στην Χαλκιδική. Η εταιρεία προσφέρει τη μοναδική εμπειρία οδήγησης σκάφους, με τα διακριτικά των πειρατών, για να ξεφύγετε από την καθημερινότητά, απολαμβάνοντας, μια μοναδική εμπειρία για τις διακοπές στην Ελλάδα.

 

 

Ο κ. Ευστράτιος Μελίδης μίλησε στο kozan.gr κι απάντησε στις ερωτήσεις μας, για τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα:

 

1) Pirate Boats. Τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρεία και πώς γεννήθηκε η ιδέα να κάνετε μια τέτοια επιχείρηση;

Η συγκεκριμένη ιδέα γεννήθηκε από την αγάπη μας για τις καλοκαιρινές διακοπές σκεπτόμενοι ότι υπάρχουν πολλά ανεξερεύνητα όμορφα μέρη στις παραλίες της Σιθωνίας που η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο μέσω σκαφών. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ερημικές και καταγάλανες παραλίες στην περιοχή του Διαπόρου Χαλκιδικής με τα ολοκαίνουργια ταχύπλοα που παρέχουμε και να ζήσουν την εμπειρία αυτή και όπως λέει και το όνομα της επιχείρησής μας, μπορείς για μια μέρα να γίνεις ο πειρατής της δικής σου ιστορίας!

 

2) Τι αριθμό και τι είδος σκαφών διαθέτετε και πού βρίσκεται η έδρα της επιχείρησης;

Έχουμε στη διάθεση των πελατών, τρία (3) ταχυπλοΐα σκάφη των 4.5 μέτρων, με δυο εξωλέμβιες μηχανές,η μια 30 hp και μια δεύτερη βοηθητική των 4 hp. Βρισκόμαστε στην περιοχή της Λατούρας στην Σιθωνία Χαλκιδικής πάνω στον κεντρικό δρόμο μετά τον Όρμο Παναγίας και πριν την Βουρβουρού.

 

 

3) Οι πρώτοι σας πελάτες, είναι περισσότερο Έλληνες ή ξένοι; Είναι εξοικειωμένοι οι Έλληνες με τη χρήση θαλάσσιων σκαφών;

Η αλήθεια είναι ότι τους πρώτους μήνες της σεζόν παρατηρήσαμε κίνηση από ξένους πελάτες, αλλά έχουμε εξυπηρετήσει κι αρκετούς Έλληνες οι οποίοι έδειξαν να είναι εξοικειωμένοι με τα σκάφη και να έχουν τις βασικές γνώσεις πάνω σε αυτά.

 

4) Τι χρειάζεται κάποιος για να νοικιάσει ένα θαλάσσιο σκάφος; Κάποιο δίπλωμα, κάποια άδεια;

Στα συγκεκριμένα σκάφη που παρέχουμε δεν είναι απαραίτητο κάποιο δίπλωμα ή να έχει ο πελάτης κάποιες γνώσεις για να μπορεί να το πλεύσει. Δίνουμε σε όλους λεπτομερείς οδηγίες για το χειρισμό του ταχύπλοου και μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε θελήσει!

 

5) Η εκμίσθωση σκαφών είναι κάτι που απευθύνεται σε λίγους, με οικονομική άνεση ή δεν ισχύει αυτό; Πού περίπου κυμαίνονται οι τιμές ενοικίασης, από τι εξαρτώνται; Δώστε μας κάποια ενδεικτικά παραδείγματα.

Δεν θεωρούμε ότι απευθύνονται σε λίγους, διότι συνήθως οι πελάτες επιλέγουν να έρχονται με τις παρέες τους.Ο μέγιστος αριθμός που παίρνει το κάθε σκάφος είναι 5 άτομα και οι τιμές ξεκινάνε από 90€ έως 120€ ανάλογα με τις περιόδους της καλοκαιρινής σεζόν. Η τιμή της βενζίνης δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή διότι εξαρτάται από το πόσο θα καταναλώσει ο κάθε μισθωτής.

 

PirateBoats

Kινητό 30 ‭697 456 1288

Βουρβουρού Σιθωνίας,  Χαλκιδική Τ.Κ. 63078

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.