Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης στο Μηλοχώρι του δήμου Εορδαίας την Τετάρτη 25 Ιουλίου

22 Ιουλίου 2018
22:23
Κανένα σχόλιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλοχωρίου “Η ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ” έχει τη χαρά να οδηγήσει όσους αγαπούν τη μουσική, σ’ ένα μουσικό-χορευτικό ταξίδι με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη. Μια μοναδική μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, στην Κεντρική Πλατεία Μηλοχωρίου. Μια βραδιά που πρόκειται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την μουσική προσωπικότητα των δύο αδελφών συνδυάζοντας τόσο τον συναυλιακό όσο και τον μουσικοχορευτικό χαρακτήρα μιας καλοκαιρινής παράστασης.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια μουσικών σπουδών μελέτης και έρευνας στο Λονδίνο, τα δύο αδέλφια, διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μας ταξιδεύουν στις μουσικές γειτονιές της Ελλάδας αλλά του κόσμου αγκαλιάζοντας ένα παγκόσμιο μουσικό ρεπερτόριο με βασικά μέσα έκφρασης την ανθρώπινη φωνή και την ποντιακή λύρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.