kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Συναντήσεις με τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του ξεκινά ο Θ. Καρυπίδης – Αλλαγές στους Αντιπεριφερειάρχες το Σεπτέμβριο

26 Ιουλίου 2018
06:31

Μπορεί η χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου να μην “έβγαλε” ειδήσεις, ωστόσο, η προσυνεδρίαση της παράταξης “Ανατροπή – Δημιουργία”, ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, να προαναγγέλλει την αλλαγή Αντιπεριφερειαρχών το μήνα Σεπτέμβριο. Όπως είπε, λίαν προσεχώς, ξεκινά συναντήσεις με περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους, ενόψει των εκλογών το 2019, επισημαίνοντας, πως, στην επιλογή των Αντιπεριφερειαρχών θα έχουν προβάδισμα όσοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι μαζί του. Ερωτηθείς, από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φώτη Κεχαγιά, αν ο συνδυασμός θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θ. Καρυπίδης ξεκαθάρισε, με απόλυτο τρόπο, πως – ο συνδυασμός – θα είναι ανεξάρτητος. Μάλιστα επικαλέστηκε και στοιχεία δημοσκόπησης, γνωστής εταιρείας, σύμφωνα με τα οποία, τα ποσοστά, τόσο για τον ίδιο, όσο και το συνδυασμό του είναι πάρα πολύ καλά, εξέλιξη που το γεμίζει με αισιοδοξία, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η Χύτρα

 

27 σχόλια

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗ….ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣΣΣΣΣΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΕΒΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  • Ναι ναι θα βγεις σίγουρα . Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Έχω κάνει και εγώ μια δημοσκόπηση που δείχνει ότι βγαίνεις πάτος.

  • Πούλησες νερά ενέργεια και το μακεδονικό και έχεις και αξιώσεις να βγεις. Τον Μάιο θα πάρεις τόσο ηχηρό μήνυμα από τους πολίτες που θα σε στείλουν σπίτι σου που τότε μόνο θα καταλάβεις ποσό κουφός Ήσουνα.

  • Όταν λέμε ότι ο άνθρωπος ζει στον κόσμο του να οι αποδείξεις. Όλο ο κόσμος τον κράζει και αυτος νομίζει ότι είναι ο πρώτος. Θέλω να δω τις προβοσκίδες το βράδυ των εκλογών όταν χάσει.

  • Τα ίδια και ίδια . Αντιπεριφερειάρχες και ιστορίες . Πάλι το κεχρί. Για τους ανέργους πολίτες και τους φτωχούς με το φθηνό ρεύμα θα κανείς τίποτα? Όλο παραμυθά είσαι. Δεν σε ξαναψηφίσω

  • Αυτές οι συνεδριάσεις είναι της πλάκας . Όταν ο Καρύμπας δεν κάνει έργα , αναρωτιέμαι γιατί συνεδριάζουν. Καρυμπα δεν το έχεις άσε άλλον να αναλάβει . Εσυ κανείς για δημοσιογράφος μον9.

  • Προφανώς δουλευόμαστε μεταξύ μας…Ανεξάρτητος??Ο Περιφερειάρχης που έγινε πιο κυβερνητικός από την κυβέρνηση? Νομίζετε πραγματικά ότι ο κόσμος δεν έχει γνώση, τη σήμερον ημέρα? Αγαπητέ κ. Καρυπίδη, κατέβα για δουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου κι άσε άλλους να κάνουν τη δουλειά. Εξάλλου οι πράξεις σου αυτή τη στόχευση δείχνουν. Όσο για τη δημοσκόπηση, τί να σχολιάσει κανείς? Μιλούν οι φωνές του κόσμου στη Δ. Μακεδονία, που είναι νότια από τη Βόρεια

  • θΑ κατέβει, θα βγει και θα τρίβετε τα μάτια σας. Οχι γιατι είναι καλός αλλά γιατί δεν υπάρχει άλλη σοβαρή υποψηφιότητα. Εκτός ..απροόπτου.

  • Τα οικονομικά θα ελεγχθούν με ορκωτούς λογιστές Θέλουμε πλήρη διαφάνεια …Με απολυτήριο λυκείου αντιπεριφερειάρχης οικονομικών δεν γίνεται …Ο συνδυασμός είναι υπό κατάρευση Δυστυχώς τα προεκλογικά λόγια έμειναν λόγια ..Κύριε Καρυπίδη είχατε ευκαιρία να κάνετε έργο και να έχετε τον κόσμο με το μέρος σας και την αφήσατε χαμένη

      • Θα συμφωνήσω απόλυτα . Είχε την ευκαιρία . Ο κόσμος όμως έχασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του και θα τον στείλει σπίτι του.οσο για τον κατανα , το κράξιμο που θα φάει την επόμενη ημέρα δεν λέγεται ….

  • “επισημαίνοντας, πως, στην επιλογή των Αντιπεριφερειαρχών θα έχουν προβάδισμα όσοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι μαζί του”

    πως αλλιώς θα καλοπιάσει όσους είναι έτοιμοι να την κάνουν με ελαφρά και όσους αδίκησε και δεν τους είχε κάνει την προηγούμενη φορά…

  • Πολύ στημένη ερώτηση από τον Κεχαγιά ` θα έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο συνδυασμός` για ν πάρει την πολυπόθητη απάντηση που το έκαναν προβα . Μα για πόσο χαζούς περνάτε τον κόσμο ?

  • Ο καρυπιδης είναι ο πιο αποτυχημένος Περιφερειάρχης και ο Οδυσσέας θα έπεισε τον κόσμο να μην τον ξαναψηφίσει?

  • Να είσαι καλά καρυμπα που με κανες και γέλασα ξανά υποψήφιος λέει και μάλιστα ανεξάρτητος !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.