Δρόμος Ρύμνιο – Τριγωνικό: Καλά με τα προεξέχοντα κλαδιά, αλλά και δέντρα στο …οδόστρωμα;

27 Ιουλίου 2018
07:33

Καλά με τα εποχιακά προεξέχοντα κλαδιά στο δρόμο που κλείνουν το 1/3 της λωρίδας καθόδου στην ανοιχτή στροφή, συνηθισμένο φαινόμενο… (φ 2,3,4 στο 2οχλμ). Αλλά και με συστάδα πλατανιών -3 ετών τουλάχιστον- στο …οδόστρωμα, μέσα από το ρείθρο; (φ 1, 4οχλμ).

Ναι, στο δρόμο Ρυμνίου – Τριγωνικού 3 λωρίδων, τμήματος του -υπό κατασκευή- διευρωπαϊκού άξονα Λάρισας – Κοζάνης – Φλώρινας – Νίκης!

mikrovalto.gr

drrymn-tr18 1_1

drrymn-tr18 2 1

drrymn-tr18 3

drrymn-tr18 4

2 σχόλια

  • Και ποιος θέλετε ν’ ασχοληθεί; Ο Καρυπίδης; Αυτός είναι απασχολημένος με το πώς η μονάδα της Μελίτης δεν θα καταλήξει στα λάθος χέρια.

  • κοψτε τα πλατανια προτου θρηνησουμε ανθρωπινες ζωες ειναι πολυ επικινδυνα οσο μεγαλωνουν για ονομα του θεου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.