Με στόχο την επιστροφή της στη Γ΄ Εθνική ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΠ Καραγιαννίων την περασμένη Δευτέρα 30/7. Η ΑΕΠ έχοντας προπονητή τον πρώην ποδοσφαιριστή του Εορδαικού και της ΑΕΠ Κοζάνης, Νίκο Κατακαλίδη έχει συμφωνήσει ήδη με 12 ποδοσφαιριστές, ενώ εντός των επόμενων ημερών, θα ακολουθήσουν άλλες τρεις μεταγραφές. Πρόκειται για τους: Δαλκερανίδη, Χατζηγιαννάκη (Τερματοφύλακας θητεία στην Κοζάνη) και Στράτο Ζερβανταρίδη που επιστρέφει στην ομάδα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης στόχος είναι η άνοδος της ΑΕΠ, εξού και το γεγονός ότι ήρθαν στην ομάδα αξιόλογοι ποδοσφαιριστές όπως ο Πλάτων Καρακατσάν με θητεία στην Α΄Εθνική. Σύντομα η ομάδα θα πραγματοποιήσει και τα πρώτα της φιλικά, ώστε να είναι έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου.
Αναλυτικά οι μεταγραφές

Πλάτων Καρακατσάν. Γεννήθηκε στις 07-02-1985.   Μέσοεπιθετικός. Έχει αγωνισθεί σε Κοζάνη, Skoda Ξάνθη – Βέροια και Απόλλων Λάρισας.

Λάζαρος Κεϊσίδης ετών 19 μέσος, έχει αγωνισθεί σε ΠΑΟΚ Κοίλων – Ανθότοπο –Ακρίτες Κοζάνης.
Γιάννης Παπαδόπουλος ετών 17 μέσο-επιθετικός, έχει αγωνισθεί στους Ακρίτες Κοζάνης.
Κυριάκος Σαριόγλου ετών 32 μέσο-αμυντικός, έχει αγωνισθεί σε ΑΕ Κοζάνης – Χαραυγή – Εράτυρα – Ομόνοια Σίνδου – Εθνικό Βατερού – Μακεδονικό Κοζάνης – Ποντοκώμη – Σιάτιστα – Σέρβια.
Γιώργος Αλιατίδης 20 ετών, αμυντικός, έχει αγωνισθεί σε Καρυοχώρι – Ατρόμητο Πτολεμαΐδας – Μακεδονικό Σιάτιστας.

Αλέξανδρος Βασσάκης 17 ετών παίζει ως χαφ και έχει αγωνισθεί στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.
Βαγγέλης Βλαδίκας 20 ετών, μέσοαμυντικός, έχει αγωνισθεί σε Φούφα – Εορδαικό – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.
Θόδωρος Βλαδίκας 18 ετών, μέσοεπιθετικός, έχει αγωνισθεί σε Ατρόμητο Πτολεμαΐδας – Άγιο Παντελεήμονα – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.
Κώστας Βοριαζίδης 18 ετών, παίζει ως μπακ και έχει αγωνισθεί σε ΠΑΟΚ Κοίλων – Ακρίτες Κοζάνης.
Άγγελος Κωστακόγλου 17 ετών παίζει ως μπακ και έχει αγωνισθεί σε Ατρόμητο Πτολεμαΐδας – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.
Παναγιώτης Σαραντινέλλης 20 ετών. Τερματοφύλακας, έχει αγωνισθεί σε Κρυόβρυση – Καρυοχώρι.
Χρήστος Τσιντός 31 ετών παίζει ως χαφ και έχει αγωνισθεί σε Ηρακλή Πτολεμαΐδας – Φούφα – Καρυοχώρι – Περδίκα –Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Φιλώτα.

Θανάσης Τέγος