kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Διάσπαρτα σκουπίδια στη συμβολή των οδών Κονδύλη & Κωνσταντινουπόλεως (Φωτογραφία)

8 Αυγούστου 2018
08:15

Αυτή την εικόνα αντίκρισε σήμερα (8/8) το πρωί, στη συμβολή των οδών Κονδύλη & Κωνσταντινουπόλεως, συμπολίτης μας που διερχόταν από το συγκεκριμένο σημείο.

 

7 σχόλια

  • Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΔΕΝΕΣ… ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    • Μήπως να ρίξει και κανένα σφουγγάρισμα με τη μάπα ρε μάπα; Έλα εσύ να κάνεις τη δουλειά μου, γιατί εγώ βαριέμαι σήμερα. Άφησε τα στοιχεία σου στο κοζαν για να επικοινωνήσω μαζί σου εθελοντή.

    • ο ρόλος δηλαδή του πολίτη, είναι να μαζέυει γύρω από τους κάδους σάπια φαγητά, χαρτιά υγείας, τσόφλια από αυγά, μουχλασμένα ψωμια……..κτλ???

      κάτι απορριματοφόρα και συνεργεία καθαρισμού, σου λένε τίποτα?

  • Στην Πτολεμαΐδα όλα παραμένουν στάσιμα. Ο τομέας της καθαριότητας όμως έκανε τη διαφορά. Πήρε την κάτω βόλτα εδώ και καιρό. Όλοι οι κάδοι ξεχειλίζουν, στη λαϊκή αγορά καθαρίζουν όσα βλέπει η πεθερά. Τα πάνω πάνω που λένε.

  • Ρε δεν βγάζετε το σκασμό “πολιτισμένοι πολίτες”, ας συμμαζεύει ο καθένας το σκουπιδαριό του, ας το ρίχνει στον κάδο με καλά δεμένη τη σκουπιδοσακούλα, που θέλουμε και υπηρέτες να καθαρίζουν τις βρωμιές που εμείς προκαλούμε. Αλλά δε βαριέσαι το πεζοδρόμιο είναι του Δήμου (ο οποίος και μας φταίει), δεν είναι το σπίτι μας.

  • Το ζώον που πέταξε τα σκουπίδια εξω απο τον καδο δεν το είδε κανείς απο εσας που βρίζετε τον οποιονδήποτε δήμαρχο;;;

    • Να αναρωτηθείς βέβαια για ποιον λόγο οι κάδοι είναι σχεδόν μονίμως γεμάτοι και ξεχειλίζουν, ούτε λόγος , έτσι;;;; Το kozan λίγο καιρό πριν είχε αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα, νομίζω για κάτι κάδους που πάντα είναι γεμάτοι κάπου στη λαϊκή αγορά. Ποιός θα βάλει περισσότερους κάδους; Ποιός θα αυξήσει τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων; Πάλι εμείς;;;;
      αααααα και το κοπρόσκυλο γράφεται με υ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.