Φ. Κεχαγιάς σε A. Κοσματόπουλο: «Πλήρωσε πρώτα το ιντερνέτ για να μπορούν οι άνθρωποι να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους -σ.σ. υπάρχει σχετικό πρόβλημα εδώ και 1,5 μήνα- και κόψε τις μπούρδες…»

12 Αυγούστου 2018
23:29

Δεν είναι μυστικό ότι ο νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς, εδώ και καιρό «λοξοκοιτάζει» για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η λεκτική επίθεση του στον νυν δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλο το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018, στην διάρκεια των χαιρετισμών τους στην εκδήλωση των Ανταμώματος στο Τρανόβαλτο, ήρθε να επικαιροποιήσει το θέμα;

Το επεισόδιο -έξω από τα συνηθισμένα σε ανάλογες εκδηλώσεις -, έχει ως εξής:

Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Θανάσης Κοσματόπουλος παίρνοντας το λόγο, επικεντρώθηκε στο «αφήγημα» των τελευταίων ημερών (το έχει δημοσιοποιήσει και γραπτώς στα MME) για το θέμα της ανεργίας, λέγοντας ότι:

«Δεν με βλέπετε συχνά στο Τρανόβαλτο γιατί εργάζομαι σε φουλ ρυθμούς και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έλυσα το πρόβλημα της ανεργίας στο Δήμο, παρά του ότι πολεμήθηκα… Όποιος θέλει εργασία από τη Δευτέρα μπορεί να έρχεται στο γραφείο του δημάρχου. Στο Τρανόβαλτο σε λίγο καιρό θα εγκατασταθεί σπαστήρας για την εκμετάλλευση των μπάζων…».

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Φώτης Κεχαγιάς που πήρε αμέσως μετά το μικρόφωνο, λέγοντας:

«Πλήρωσε πρώτα το ιντερνέτ για να μπορούν οι άνθρωποι να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους σ.σ. υπάρχει σχετικό πρόβλημα εδώ και 1,5 μήνα και κόψε τις μπούρδες…».

Γ.Μ./mikrovalto.gr

14 σχόλια

  • Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και ίδιο λεξιλόγιο χρησιμοποιούσε και όταν ήταν καθηγητής στα σχολεία. Προσέχετε τι ψηφίζετε..

  • ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ “Η ΜΑΒΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΜΙΑΝΤΟΥ” ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΛΑΤΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ;;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Κοσματοπουλε αντε γεια. Κεχαγια σε περιμενουμε να παθεις την πλακα σου….τετοιο μαυρισμα που θα φας ουτε στον τελευταιο συλλογο του τελευταιου χωριου δεν θα εισαι υποψηφιος….ελα ελα και θα δεις ποσο μαγκα θα σε κανουμε. Δεν εχεις καμια σχεση με την περιοχη και το χωριο σου αν και δοθε απο το ποταμι ηθελες δημο κοζανης. Αφου κοζανη μενεις γιατι δεν κατεβαινεις εκει…..αλλα δεν τολμας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.