kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Αισιόδοξοι στο συνδυασμό του Λευτέρη Ιωαννίδη, με τα, μέχρι στιγμής, ονόματα, των αντιπάλων υποψηφίων, που έχουν “πέσει” στο τραπέζι

20 Αυγούστου 2018
16:53

Τα ονόματα των υποψηφίων και των φερόμενων υποψηφίων που έχουν ακουσθεί μέχρι στιγμής για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης, δεν ανησυχούν στελέχη της δημοτικής αρχής και μέλη της δημοτικής κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” του Λευτέρη Ιωαννίδη. Δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι και θεωρούν πως παρήγαγαν έργο στη θητεία που πέρασε, ικανό να τους χαρίσει μία ακόμη τετραετία. Ο απολογισμός του έργου αυτού θα παρουσιασθεί προεκλογικά, ενώ από το Σεπτέμβριο, όπως έχει ξαναγραφεί, θα ανεβούν οι ρυθμοί σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του προεκλογικού αγώνα.

Η Χύτρα 

53 σχόλια

    • μετά το σκοπιανό και το κράξιμο από τους πάντες προσπαθεί να κρατάει την αισιοδοξία του, ή τουλάχιστον έτσι να προσπαθεί να δείξει προς τα έξω, αυτό του το αναγνωρίζω, ως κύκνειο άσμα..

  • Και τα Σημανδρακούλια χαιρονται που θα σε εχουν αντιπαλο Λευτέρη.
    Κανεις την μια κοτσάνα πανω στην αλλη και απο εργο ΤΙΠΟΤΑ.

  • Αν δεν κάνει καμιά χοντρή γκάφα ο Ιωαννίδης περίπατο θα τις κερδίσει τις εκλογές! Όλοι οι αντίπαλοι δουλεύουν για να ξαναβγεί!

  • λευτερακο περιπατο θα κανεις να το ξερεις απο τωρα!! απλα και γιατι εκανες εργο αλλα και γιατι οι υπολοιποι απο το πολυ το αλληλοφαγωμα και το πισωπλατο μαχαιρωμα δεν δειχνουν να ενδιαφερονται για τα δημοτικα δρωμενα!

  • Ναι δεκα χρονια θα σας κρατησουμε. Τρεις κυβερνησεις αλλαξαμε και αλλες τοσες τα επομενα χρονια και θα εχουμε 10 χρονια στασιμοτητα με την ιδια δημοτικη αρχη. Παραπανω κι απο τον Ομπαμα θα σας φανταζουμε.

  • Γιατί είσαι αισιόδοξος καταλάθος δήμαρχε? Έχουν περιθώριο οι ψηφοφόροι να κάνουν νέα λάθη , δε θα ξανακάνουν τα ίδια…….

  • Λογικό να αισιοδοξούν με αυτά που βλέπουν …ο Σημανδρακος καλός αλλα δε ξέρουμε τι συνδυασμό θα κατεβάσει και έλκει και καταγωγή απο αλλου που για καποιους θα ειναι μείον … καλα απο ΝΔ αυτοι ούτως η άλλως θέλουν να χάνουν στον δήμο Κοζάνης …εκτος και αν κατέβει ο Δάκης η ο Τζίτζικας που ειναι Κοζανίτες και θα τα καταφέρουν (αν και αυτοι ονειρεύονται αλλα πραγματα)

  • Επιτέλους να βγεί ένας δήμαρχος με προσωπικότητα που να τον ξέρουν και εκτός Κοζάνης, κόντρα στην εσωστρέφεια, τον απομονωτισμό και τις κλίκες!

  • Περίπατο θα τις πάρει ο κ. Ιωαννίδης τις ερχόμενες εκλογές. Απλά να προσέχει μην τον δαγκώσει κανένα αδέσποτο στον περίπατο…

  • Μπείτε στον κόπο να απαριθμήσετε τα έργα που κάνατε και όχι αυτά που βρήκατε έτοιμα από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Αν μου πείτε έστω ένα εγώ θα σας ψηφίσω. Περιμένω

  • ζουν σε εικονικη πραγματικοτητα. ο ανυπαρκτος δημαρχος ουτε στον β’ γυρο θα μπει. ολη η πολη ειναι δυσαρεστημενη μαζι του, μακραν η πιο ανικανη δημοτικη αρχη εδω κ χρονια. κ με στηριξη εδω κ 4,5 χρονια απο τους τοπικους εθνολαικιστες συριζανελ.

  • Ο σχεδιασμος του σιδ σταθμου. Θα υλοποιηθει την επομενη οπως υλοποιησε αυτος πλατεια κ βιβλιοθηκη. Κ ναι χρειαστηκε να βρει πορους σε ενα καταχρεωμενο δημο

    • Της πλατείας ήταν διαγωνισμος προσχεδίων και υλοποιήθηκε, του σιδηροδρομικού είναι ιδεών οπότε άντε γεια. Συν τοις άλλοις αποτυχημενος, κατατέθηκαν ελάχιστες προτάσεις. Θα έπρεπε να ακυρωθεί.

    • Ε όχι καταχρεωμένος ο δήμος που τον πήρε με θετικούς ισολογισμούς και μάλιστα καλύτερους από τους δικούς του! Και με προίκα τον πόρο που σκορπάει! Με αυτά τα δεδομένα ΤΙΠΟΤΑ απολύτως δεν έκανε ο λευτεράκης. Και θα το εισπράξει στις εκλογές.

  • Και στο Μουντιαλ ηταν ικανοποιημενοι οι Αγγλοι με τους Κροατες αλλα εφαγαν τα μουτρα τους απο τους τελευταιους.

  • Πάμε γερά Ιωαννιδη κ άσε τους άλλους να λένε άλλωστε κ για τους προηγούμενους δημάρχους πάλι παράπονα είχαν

  • ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  • Απειροι πολιτικά, συζητούν μεταξυ τους και χαίρονται θεωρώντας οτι οι άλλοι δεν τραβάνε. Την πικρή αλήθεια θα την αντικρίσουν την επαύριο των εκλογων. Αυτό, διότι απλά το 2018 δεν είναι 2014.

  • Η αλήθεια που θα αργήσει να αναγνωριστεί .από εμένα μπραβο σου είναι οτι θέλεις να κάνεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα στην πόλη της Κοζάνης μπραβο και εννοείτε πως και καλύτερα Περιβάλλον στα χωριά λόγο της ρύπανσης απο την ΔΕΗ. Η ΔΕΗ είπες πως πρέπει να αλλάξει τρόπους μορφής ενέργεια χωρίς ομως να απολυθούν οι εργαζόμενοι και κανείς δεν το δέχεται. Μπράβο σου και μακάρι η πλατεία Λασσάνη να γίνει πεζόδρομος και οχι μονο να παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μπροστα στα σπιτια μας μαγαζιά. Ναι στην καλύτερη ποιότητα ζωης .

    • Ξυπνα Νικ……ακομα με το μακεδονικο ασχολεισαι; ειπαμε βορεια μακεδονια οι οποιοι ειναι σλαβοι και δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικοτητα της μακεδονιας και τον αρχαιο πολιτισμο ξυπνα ……αρθρο 7 της συμφωνιας.

  • Δυστυχώς για όλους μας, ο «ανύπαρκτος» .. Κος Ιωαννίδης δεν θα έχει, όπως δείχνουν τα πράγματα, κάποιο αξιόλογο αντίπαλο!

    Επιτέλους θα υπάρξει ποτέ, κάποια σοβαρή πρόταση από τη Ν.Δ, για αυτή την πόλη ?

  • Παρτε το χαμπαρι δεν υπαρχει κανενας αξιος μεχρι στιγμης για το δημο. Κανενας που να μπορει να διοικησει τους υπαλληλους του και να παραξει εργο, σεβομενος και εκτιμωντας τους πολιτες, με κοινωνικο προφιλ,ωριμος, ακοματιστος, αντικειμενικος,οραματιστης, μανατζερ,ηθικος και ικανος.

  • ο ανυπαρκτος δημαρχος του 25% θα ψαχνει κ δεν θα βρισκει ψηφους πουθενα. ενας αποτυχημενος δημαρχος χωρις προσοντα που γρηγορα εγινε αντιπαθης στην πολη

  • Ο καλύτερος Δήμαρχος με αδύναμους δυστυχώς συνεργάτες κι ένα αδιάφορο υπαλληλικό προσωπικό. Ο Δήμος και ο κάθε Δήμος είναι το πιο δύσκολο πόστο στην τοπική αυτοδιοίκηση γιατί διαχρονικά όλοι έχουν παράπονα για΄τι όλοι λειτουργούν, στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ίδιο όφελος κι όχι το κοινό.

  • Πριν σε ψηφισουμε ήσουν φιλικος μετά που βγηκες εγινες ειρωνικος …..
    Δεν ξεχναμε ….
    Όταν σας εχω στειλει χιλιάδες φορες για θεσεις εργασίας με αποδεικτικά στοιχεία ότι οι άλλοι δήμοι προκηρυσσουν συνεχεια , πάλι κοροιδευατε .
    Να πατε σπιτι σας δεν μας αξιζετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.