Στα Γρεβενά την άλλη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

23 Αυγούστου 2018
19:59

Στα Γρεβενά θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως μεταδίδει το grevenamedia.gr, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψή του, θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Γρεβενών.

grevenamedia.gr

44 σχόλια

    • Ανώνυμε 22.55 πριν το 2014 ίσως και να είχες δίκιο Αλλά για πες μου ο εθνικός πλούτος δηλαδή λιμάνια δρόμοι ΔΕΗ Αεροδρόμια σιδηρόδρομοι Ελπε και ότι άλλο έχει απομείνει είναι σε χέρια δικά μας Να είσαι δίκαιος και όχι με παρωπίδες και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αναλογεί!

    • Ακόμα και την Μακεδονία πούλησε ο δικός σου άρα έχει πουλήσει ακόμα και εσένα μακεδόνα οπότε μην ανησυχείς καθόλου

        • Πληρώνονται κανονικά οι δόσεις . Θα τον πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ ? Από δεν πληρώνω έγινες πληρώνω με περηφάνια τα διόδια για να μπορεί ο Μπόμπολας να μου συντηρεί τους δρόμους ? Τα σκισμένα μνημόνια τα πέταξες στην ανακύκλωση ? Γιατί ΔΕΗ , νερά , αεροδρόμια , λιμάνια τα ξεπούλησες στο γιουσουρούμ για ένα κουστουμ ? Αλλά δεν περιμένω απάντηση ( τουλάχιστον σοβαρή) από άτομα που πούλησαν Μακεδονία , ιστορία , γλώσσα

  • Δε λέτε όμως που έκοψε απο τον ψηφοδέλτιο στα Χανιά πρωτοκλασάτο στέλεχος …μήπως κανει το ίδιο και με το ψηφοδέλτιο Κοζάνης ?

    • Δεν παίζει ο κύριος Κασαπίδης και ο δεύτερος σε ψήφους δηλώσανε οτι θα ειναι στο ψηφοδέλτιο ….έτσι αυθαίρετα λες να το είπανε

      • Πες μας σε τι ακριβώς διαφωνείς. Γράφει κάτι που δεν είναι αλήθεια.

        Η τακτική “το απορρίπτω γιατί γράφτηκε στο site του Λαζόπουλου” διδάσκεται στα υπόγεια της Πειραιώς και περνάει μόνο στα πρόβατα. Καλή ώρα…

      • Ακόμα περιμένω να πεις που διαφωνείς.

        Που κρυφτηκες;

        Καμία προπαγάνδα δεν αντέχει τελικά μπροστά στις αλήθειες για τον Κουλη

        • Η ιστορία έγραψε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔλα μας έβαλαν στα μνημόνια και οι συριζανέλ μας έβγαλαν.

          Δεν έχετε που να κρυφτείτε στερημένοι.

          • στο 3ο μνημόνιο που μας έβαλαν συριζανελ ? αυτό που το ονόμασαν πρόγραμμα και όχι μνημόνιο που τελικά ήταν μνημόνιο με μόνιμη εποπτεία για 99 χρόνια μόνο ο αλεξης θα μπορούσε να το περάσει χωρίς να ανοίξει μύτη… γιατί έχει κάτι ακόλουθους σαν εσένα, κρατικοδίαιτα πρόβατα της ψευδό αριστεράς συριζα και λοιπά και της ψεκασμένης ακροδεξιάς ανελ χ.α. και λοιπά.
            Εκείνοι οι τύποι με τις κρεμάλες και τις κατσαρόλες εξω από την βουλή διορίστηκαν η τίποτα ακόμη ?

          • Το 3ο μνημόνιο ήταν αποτέλεσμα της χρεοκοπιας της χώρας στην οποία μας οδήγησε η πασοκονουδουλα και της αποτυχίας των δύο πρώτων για τα οποία επίσης ευθύνεται η πασοκονουδουλα. Θέλει λίγο μυαλό για να το καταλάβεις αλλά από υποστηρικτή του Μητσοτάκη δεν περίμενα περισσότερα πράγματα.

    • Ετσι τον βαφτισες εσυ φασιστακο με την χειροτερη αντιπολιτευση που εζησε ποτε η χωρα. Τα ιδια και χειροτερα που κανατε στον Αντρεα. Υπογραφετε παντα την τσυτοτητα σας. Αυτοι ειστε.

      • Το να αποκαλείς κάποιον με αυτήν την φράση (φασιστα -ακης, ακος) είναι κάτι που έχει φωλιάσει καλά μέσα σου, είναι κάτι που το νιώθεις, είναι κάτι που είσαι και προσπαθείς να το κρύψεις αποκαλώντας τους άλλους με αυτό..
        Ένας ακόμη φασίστας, ο Μουσολίνι είχε πει ότι αυτός που χρησιμοποιεί στης εκφράσεις τους συνέχεια την λέξη αλήθεια, είναι αυτός που προσπαθεί να κρύψει ένα μεγάλο ψέμα..
        Αυτό κάνετε εσείς και ο ψευταλέξης..

          • Ωραίο το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο. να απαντάς ναι, αλλά να απαντάς με γενικεύσεις χωρίς να κατονομάσεις ποιος πότε γιατί σε πτώχευσε είναι ένα μεγάλο δήγμα φασισμού και στοχοποίησης και γενικά κάπου να ρίξουμε το φταίξιμο είναι καθαρός φασισμός, αυτό άλλοτε έκανε και ένας ομοϊδεάτης σας ο Αδόλφος που έριχνε το φταίξιμο στους Εβραίους με τα γνωστά αποτελέσματα..

          • Δεν έχω αναγωγή να πίσω κάποιον. Προς αποσαφήνιση φαν του μουσουλινη είναι οι φαν του φασισμού δηλαδή αυτοί που προσπαθούν να περάσουν στους άλλους τα πιστεύω τους δηλαδή κάτι σαν κι εσένα..

  • πόσο γελοίοι είστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ όμως. Και πόσο ηλίθιους μας περνάτε …με το δίκιο σας όμως. Γιατί ένα τσούρμο αλ τσαντιριωτών ξεγέλασαν έναν ολόκληρο λαό με ψέματα και σας έφεραν στην εξουσία για να κυβερνήσετε με Καρανίκες….. ¨Ομως κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει πολλούς για πολύ. Ήδη τον αρχηγό του αλ τσαντιριού τον έστειλε στον αγύριστο…. ακολουθεί σύντομα και ο εντολοδόχος του Αλ6ης!

    • Πες τα ρε μεγάλε! Ηρθε η ώρα να κυβερνήσει ο Μάκης που τα λέει (και τα κάνει) ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ και ο Άδωνις “θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη” (αν μπορεις να αντιληφθείς τη σημασία της φράσης).

      Παρέα τους θα είναι η novartis και η siemens. Και κάπου πιο εκεί ο Κούλης θα πετάγεται με το ελικόπτερο του Κυριακού μέχρι κάποια παραδείσια νησιά να επιτηρήσει τις άριστες off shore της Μαρέβας.

      Αν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που υποστηρίζουν τα παραπάνω (που δεν είναι καθόλου φανταστικά) τότε τέτοιοι μας αξίζουν.

      Περαστικά.

      • Για την off shore της αυγής ούτε κουβέντα βρε παιδιά ? αμάν τόσες καταγγελίες λέτε και το ξεχάσατε ?
        μήπως για την πλάστη ασφαλιστική ικανότητα των αφοί τσιπρα ?
        Την siemens λάδι την έβγαλε ο αλε6ης γιατί δεν είχε μεταφραστές το δικαστήριο.
        Την novartis ακόμη περιμένουμε την έκθεση των εξεταστικών τις βουλής που τελικά την επέστρεψε στην δικαιοσύνη γιατί τον μόνο που βρήκαν επιβεβαιωμένα ήταν ο υπουργός Γ.Κ. και επιβεβαίωνε το λιμενικό ότι δεν ήταν αυτός ?
        Τώρα πάμε για της μαρεβας που πουλάει ρούχα και όχι προπαγάνδας όπως η αυγή σας. Το σκάνδαλο που είναι ¨? όταν ήταν χωρισμένη με τον Κυριακο δεν έκαναν μαζί φορολογική πόθεν έσχες που σωστά δεν κάναν γι αυτό ορίζει ο νόμος. Που ο αρχηγός σας ακόμη δεν κάνουν κοινό με την γυναικά του γιατί έχουν σύμφωνο συμβίωσης κτλ. που το σύμφωνο συμβίωσης τώρα νομοθετήθηκε δεν ίσχυε πριν άρα πάλι παρανομία έχουμε.
        Λυπάμαι που σας το χαλάω άλλα η λάσπη είναι η τροφή σας και ο λόγος ύπαρξης στη φασιστερα..

        • Μιλάει για φασισμό ο υποστηρικτής του Άδωνη και του Βορίδη… Πολύ τσεκουρατος Ο λόγος σου.

          Χα χα χα … Θα τρελαθούμε στο τελος

          • Η νοσταλγοί της τ.ο. 17 Νοέμβρη τιμούν κ μιλάν για δημοκρατία που ακόμα δε άφησαν την καρέκλα και έναν έναν τους βγάζουν τους δολοφόνους . Φασιστερα

      • Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ με τα capital controls, την αύξηση του ΦΠΑ, την αύξηση του ΕΝΦΙΑ, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη μείωση του αφορολόγητου, την αύξηση των ρουσφετιών και των μετακλητών, τα εθνικά θέματα, τα νομοσχέδια για την παιδεία, τις κατασχέσεις λογαριασμών, τους πλειστηριασμούς κ.ο.κ.
        Όσον αφορά τις αλήθειες που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω να σας πω, αν πουν ποτέ καμία, θα δούμε.

          • Τι iq έχεις συριζανελακι; Οικογένεια έχεις ή σε ταιζει ο μπαμπάς και μένεις ακομα στο πατρικό; Δουλεύεις ή χαρτζιλικωνεσαι με καμια θεσουλα μετακλητου;

          • Αυγή ντοκουμέντο διαβάζω και κουτί της Πανδώρας, βλέπω μόνο ερτ δλδ όλα τα έγκυρα με μέσα με κρατικό χρήμα.. Περαστικά σου..

  • Ο καθένας έχει την δική του γνώμη αρέσει η οχι και τωρα εδω και δυο χρόνια λέγεται συνέχεια η λέξη φασίστας. Απαράδεκτος είμαστε τελικα για λύπηση και κατώτερη τον περιστάσεων και κυριος αηδία προκαλεί αυτοί η λέξη

  • τα πρόβατα τη νδ τσακώνονται με τα συριζόγιδα για το ποιος είναι χειρότερος.
    έχουμε αυτούς που μας αξίζουν.. περαστικά μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.