Η συντονιστική Επιτροπή Κοζάνης, του αγώνα για τη Μακεδονία, οργανώνει τη μετάβαση στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

28 Αυγούστου 2018
19:00

Η συντονιστική Επιτροπή Κοζάνης, του αγώνα για τα ελληνικά δίκαια στη Μακεδονία, γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γύρω από τον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, εντός του οποίου θα ομιλήσει ο πρωθυπουργός της χώρας. Σκοπός της συγκέντρωσης, είναι να διατρανώσουμε, ότι όχι μόνο είμαστε αντίθετοι προς τη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία παραχωρήθηκε στη γείτονα χώρα το όνομα και η ελληνική ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας, αλλά και δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα, ώστε να αποτραπούν τετελεσμένα.

Τη συγκέντρωση οργανώνουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την υφήλιο, Χριστιανικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης και Κινήσεις πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Η συντονιστική Επιτροπή οργανώνει τη μετάβαση στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία. Οι πολίτες της περιοχής μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στα γραφεία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης.

Η συντονιστική Επιτροπή Κοζάνης

Τηλ.2461033978

11 σχόλια

  • ε αντε καντε καμμια δλεια να δουμε ασπρη μερα και αφηστε καταμερους τις διαμαρτυριες. αμα θελετε να διαμαρτυρηθειτε ξεχυθειτε στα Σκοπια να ζητησετε τα ρεστα απο του ελληνες επιχειρηματιες που δραστηριοποιουνται εδω και χρονια εκει και δεν νοιαζονται για το ονομα αλλα μονο για το χρημα. ή αλλιως μπλοκαρετε στα συνορα αυτους που πανε να ψωνισουν και να φτιαξουν δοντια. ολα τα υπολοιπα ειναι για να περναει η ωρα.

    • 1) Αυτοί που λες είναι σαν εσένα, αντίθετοι στα Συλλαλητήρια.
      2) Μπα; Προτρέπεις σε παράνομες πράξεις; Να τους μπλοκάρουμε από το να διασχίσουν τα σύνορα; Νοστάλγησες την ανατολική Γερμανία, την Αλβανία του Χότζα και την Γιουγκοσλαβία του Τίτο; Όχι, αγαπητέ. Εμείς έχουμε ελευθερία. Όποιος θέλει ας φύγει. Την προδοσία δεν ανεχόμαστε. Επειδή κάποιοι πηγαίνουν και κάνουν μπίζνες ή σφραγίσματα στα Σκόπια, δεν θα τους αποκαλέσουμε Βόρειο Μακεδονία.
      3) Κάνε εσύ καμμιά δουλειά, κι άσε τα σχόλια για 0,60€.

    • Μοναστήρι λέγετε όχι μπιτολα,
      κ επειδή είμαι από Φλώρινα και πάω συχνά γιατί έχω γνωστούς και φίλους από εκεί, αν γίνει το ερώτημα στο μοναστήρι για ένωση με την Ελλάδα τότε το αποτέλεσμα είναι πάνω 50% υπερ. Για το μοναστήρι μιλάω όχι για γύρο περιοχές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.