Συνελήφθη 64χρονος σε δασική περιοχή της Καστοριάς για παράβαση της δασικής νομοθεσίας

4 Σεπτεμβρίου 2018
14:02
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθη χθες (03-09-2018) το πρωί σε δασική ορεινή περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου Καστοριάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, 64χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική ορεινή περιοχή της Καστοριάς κοντά στην Ελληνοαλβανική μεθόριο, τον 64χρονο να μεταφέρει παράνομα υλοτομημένη ξυλεία δρυός που είχε υλοτομηθεί από δημόσια δασική έκταση, χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.

Όπως προέκυψε ο προαναφερόμενος είχε εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τέταρτο κυβικού μέτρου υλοτομημένης ξυλείας και ένας (1) ημίονος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.