kozan.gr: Τάσος Πολιτίδης για δηλώσεις Μπακογιάννη από την Κοζάνη: “Δεν είναι το θράσος που περισσεύει από την “Αγία Οικογένεια”, αλλά η αντίληψη ότι ο λαός της Δ.Μ. τρώει κουτόχορτο”

5 Σεπτεμβρίου 2018
11:55

O πρώην Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή και συντοπίτης μας, από την Πτολεμαΐδα, Τάσος Πολιτίδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, από την Κοζάνη, γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Μπακογιάννη από Κοζάνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας αφήνει βαριά κληρονομιά, 100δις χρέος και υψηλή ανεργία. Δεν είναι το θράσος που περισσεύει από την “Αγία Οικογένεια”, αλλά η αντίληψη ότι ο λαός της ΔΜ τρώει κουτόχορτο. Μιλούν αυτοί που τίναξαν το δημόσιο χρέος και την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη, μιλά για ανεργία αυτή που η αμοιβή της κόρης της από τον Ερυθρό Σταυρό έφθανε τα 320.000€ ετησίως για να κάνει δημόσιες σχέσεις, την ώρα που τα παιδιά του ελληνικού λαού μετανάστευαν στο εξωτερικό. “Αιδώς Αργείοι.”

 

21 σχόλια

  • Όλοι έχετε θράσος. Και εσύ πολιτίδη θράσος έχεις που παίρνεις μισθό για να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Από που και ος που σύμβουλός πρωθυπουργού.

  • Εσείς είστε οι πρώτοι που δεν πρέπει να μιλάτε ! Το παίξατε επανταστάτες για την καρέκλα και σήμερα είστε “κότες”. Ντροπή σας

  • Αυτό μαρεσει στους συριζαιους που κανουν την αυτοκριτική τους και μαλιστα δημόσια. Ότι ακριβώς λες κύριε πολιτιδη ισχύει για το κόμμα σου…

  • όταν ανοίξει η κάλπη,πολλοί θα εκπλαγούν δυσάρεστα,όσο για την αγία οικογένεια που αναφέρεις είστε αυτοκόλλητοι,τόσο στα οικονομικά,αλλα ιδίως στα εθνικά.

  • ΚΟΙΤΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙΣΗΣ GO BACK MRS MERCEL.

  • Τα ιδια μπαρμπουτσαλα που λεει η Ντορα τα ιδια λες και εσυ οποτε ποια η διαφορα.Αντε κατσε στην καρεκλα σου τωρα και ριξε εναν υπνακο.Απο σωτηρες αυτη η χωρα μπουχτησε.

  • Κάνουνε δίαιτα πλέον δεν τρώμε άλλοι μη φοβάσαι μας ταισατε πολύ κουτόχορτο εσείς που σκίζετε τα μνημόνια και το μόνο που σκίσατε είναι το ελληνικό λαό και την Μακεδονία.

  • Εκλεγμένα άτομα είναι η οικογένεια αυτή από τον ελληνικό λαό και ίσως οικογενειακό τους θέμα είναι να κατεβαίνουν στην πολιτική χωρίς να λενε ψέματα και χωρίς να διορίσουν οικογένειακα τους πρόσωπα.
    Πρόσφατα μια άλλη οικογένεια που είναι όλοι τους διορισμένοι και καταθέτουν πλάστη ασφαλιστική δήλωση για να πάρουν δημόσια έργα, που δε φτάνει μόνο αυτό αλλά με Έναν νόμο και Ένα άρθρο που κατέθεσαν εκ μέρους τους τους απαλαξαν από το κακούργημα και αθωώθηκαν. Ο νοών νοειτο..

  • Εσενα σου δίνουν τα 0,60 για κάθε προπαγανδιστικό σχόλιο που κάνεις ή ειναι μεσα στα καθήκοντα σου ως σύμβουλος του πρωθυπουργού, τρομάρα σου!!!!

  • Αν διαιρέσεις τον μισθό που παίρνει με τις αναρτήσεις ,παρεμβάσεις που κάνει ο συγκεκριμένος κύριος, μας κοστίζει πολύ ακριβά για την δουλειά?που κάνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.