kozan.gr: Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας, προς τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Γέρου: ” Τώρα μπορείτε ελεύθερα να παραιτηθείτε!”

5 Σεπτεμβρίου 2018
22:43

Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας, ανήρτησε ένα βίντεο στο κανάλι του στο youtube, το οποίο απευθύνεται στον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Γέρου και στην περιγραφή του αναφέρει: “Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κος. Γέρου καλούσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην ΕΡΤ τον κόσμο να κολυμπήσει άφοβα στην λίμνη Βεγορίτιδα (συνέντευξη της 14ης Ιουνίου). Ο Πρόεδρος του ΣΠΒ κος. Μούλας προκάλεσε όποιον πολιτικό θεωρεί ότι τα νερά της Βεγορίτιδας είναι κατάλληλα να κολυμπήσει αυτός μαζί με την οικογένειά του. 15 μέρες περίπου μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη εκδόθηκε και η απαγόρευση κολύμβησης. Σε επερώτηση της επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα” κας Ζεμπιλιάδου, ο κος Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως θα παραιτηθεί αν έχει πει στον κόσμο σε ραδιοφωνική συνέντευξη να κολυμπήσουν άφοβα. Διευκρινίζουμε ότι η ραδιοφωνική συνέντευξη είναι από 14/06. Του απαντάμε με αυτό το κείμενο και περιμένουμε να κάνει αυτό που δήλωσε! (στο βίντεο περιέχεται οπτικοακουστικό υλικό από ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Live μετάδοση Περιφερειακού Συμβουλίου, Φώτο από ιστοσελίδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τμήμα μουσικού κομματιού από Έφη Θώδη)”.

 

 

Eπίσης σε ανάρτησή του στο facebook, ο σύλλογος, απευθυνόμενος και πάλι στον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Γέρου, σημειώνει: “Η πορεία των κυανοβακτηρίων στην Βεγορίτιδα και τα αίτια της αύξησής τους! Ευχαριστούμε το ΑΠΘ και την κα. Μουστάκα για το διαρκές ενδιαφέρον! Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, κύριε Γέρου, είπατε πως τα κυανοβακτήρια στη Βεγορίτιδα αυξήθηκαν λόγω της αύξησης της στάθμης της Βεγορίτιδας και των εκτάσεων που κατέκλυσε το νερό. Τώρα που επιστημονικά σας αποδεικνύουμε ότι και πάλι μας πουλούσατε φύκια για μεταξωτές κορδέλες τι έχετε να πείτε;;;”

 

 

 

6 σχόλια

  • θέλει αρετή και α…. η τήρηση των υποσχέσεων-δεσμεύσεων, ή όπως λέμε στο χωριό μου.. αδά εν η Ρόδος αδά και το πήδημαν .. άιντε λάγκεπσον ας τερόσεν…

  • Μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο μου φαίνεται και οι υπηψήφιοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους.Έλεος μην παραπληροφορείται τον κόσμο.Το video του Π.Σ παίξτε το ολόκληρο.Κατακίτρινο έγινε το site.

  • Έ καλά επειδή το ειπε δεν σημαίνει ότι θα το κάνει κιόλας! Εδώ ο αρχηγός του πέντε χρόνια παίζει την κασέτα της παραίτησης και εν τω μεταξύ η ΔΕΗ πουλήθηκε με νόμο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.