Επιστολή αναγνώστριας στο kozan.gr: Κοζάνη: Ο ΚΟΚ ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητα; (Φωτογραφία)

7 Σεπτεμβρίου 2018
17:00

Καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο, εμπορικός πεζόδρομος στην οδό Μακεδονομάχων στην Κοζάνη αποτελεί χώρο στάθμευσης μίας ή δύο μηχανών (δεν χωράει παραπάνω) και θέλω να ρωτήσω ο  ΚΟΚ ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητα;

 

 

21 σχόλια

  • Λίγο πιο κάτω παρκάρουν και αυτοκίνητα! Προτεραιότητα έχουν τα οχήματα στα πεζοδρόμια όλης της Κοζάνης όχι οι πεζοί !

    • Χαρταετό.
      Γράφουν μόνο νορμάλ παρκαρισματα χωρίς χαρτάκι, μόνο καθαρά Δευτέρα γιατί τότε είναι το έθιμο του χαρταετου.

  • Όλη η πόλη έτσι είναι. Η δημοτική αστυνομία δε δεν μπόρεσε και δεν θα καταφέρει ποτέ να κάνει το έργο για το οποίο δημιουργήθηκε γιατί πολύ απλά δεν απέβαλε από πάνω της τους “πολιτικούς” παρεμβατισμούς. Κουράγιο και ας πορευθούμε μόνοι μας

  • Φωτογραφία με κλειστά μαγαζιά και κανέναν πεζό στο πλάνο. Το καθημερινά μάλλον υπερβολή για το συγκεκριμένο σημείο

      • Δεν το δικαιολογώ καθόλου! Απαράδεκτη η στάθμευση στα πεζοδρόμια οπουδήποτε και οποτεδήποτε γίνεται από ασυνείδητους χωρίς παιδεία. Απλά η Φωτογραφία αποτυπώνει μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το φαινόμενο πάντως όταν ο καιρός είναι καλός έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις και οι αρμόδιοι φορείς ανάμεσά τους και ο Δήμος πρέπει να επέμβει δημιουργώντας έστω εποχιακές θέσεις στάθμευσης δικύκλων σε μια ούτως ή άλλως προβληματική πόλη.

      • Βασίλη έχεις απόλυτο δίκιο αλλα να σου θυμίσω για μέσα στην πόλη και οχι μονο υπάρχουν αρκετοί νόμοι τούς όποιους οταν πανε να εφαρμόσουν η αστυνομία η δημοτική αστυνομία η εφορία το υγειονομικό τότες η πολίτες διαμαρτύρονται οτι βγήκαν να μαζέψουν χρήματα. Νομίζω πως και σε αυτήν την φωτογραφία φταίει ο οδηγός. Να γίνουμε καλύτερα πολίτες και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον γιατι πρώτα είμαστε άνθρωποι και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν

    • Για μηχανάκια. Η συγκεκριμένη μηχανή θα πιάσει 2 θέσεις από τις 6 που υπάρχουν. Καμία δικαιολογία όμως για το παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμια.

      Στο κέντρο υπάρχουν 4 πάρκινγκ για δίκυκλα εκ των οποίων τα 3 είναι 6 θέσεων και το ένα θέλουν να το καταργήσουν με πεζοδρόμηση.
      Μήπως να δημιουργούσαν περισσότερες θέσεις για δίκυκλα για να μη συμβαίνει αυτό;;

  • Η μηχανή μπορεί να παρκάρει οπουδήποτε ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Κανένας ΚΟΚ δεν το αναφέρει. Όπως και το ποδήλατο και το….αδέσποτο. Άς μαζέψουν πρώτα αυτά απ’τα πεζοδρόμια και μετά τις μηχανές. Αυτά δεν σε πειράζουν. Η μηχανή σε πείραξε.

  • ΧΑΧΑ που να ρθειτε κ στα γρεβενα για να δειτε 10 μηχανακια στη σειρα παρκαρισμενα σε πεζοδρομο. για δυο τωρα το κανετε θεμα;

      • Είπες και εσύ τώρα την μπαρούφα σου. Ο χώρος που αναφέρεις (απέναντι από την αλφα τράπεζα) είναι χώρος στάθμευσης δικύκλων , κάποτε είχε και διαγράμμιση που φυσικά σβήστηκε. Ίσα ισα που οι περισσότεροι δικυκλιστες στην Πτολεμαΐδα σέβονται την πλατεία και δεν παρκάρουν όπου να ναι. Ένας χώρος είναι εκεί και ένας μπροστά στο δίφωνο, όταν δεν τον πιάνει κάποιο αυτοκίνητο.

        • “οι περισσότεροι δικυκλιστες στην Πτολεμαΐδα σέβονται την πλατεία και δεν παρκάρουν όπου να ναι” χαχα καλόοοο!

          δικυκλιστής ε;;

  • Μάθετε τους πεζούς πρώτα να περπατάνε από το πεζοδρόμιο και μετά πιάστε τα μηχανάκια που σε όλοι την Κοζανη όλοι πάνε από το δρόμο και άμα τους πεις και τπτ παραπονιούνται εννοώ το πεζοδρόμιο είναι άδειο

  • Το ίδιο συμβαίνει και στην οδό Παύλου Μελά στο κέντρο της πόλης. Και από εκεί περνάει συνέχεια η αστυνομία αλλά και η δημοτική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.