kozan.gr: Α. Τσίπρας: “Το 40% (ίσως και λίγο παραπάνω) των δράσεων – που τέθηκαν ως στόχοι μέσω των Αναπτυξιακών Συνεδρίων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης – έχουν υλοποιηθεί στη Δ. Μακεδονία – H χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων – κονδυλίων, που αφορούν την Δ. Μακεδονία, έχουν δει μια αύξηση της τάξεως του 150% τα χρόνια που είμαστε εμείς η κυβέρνηση – Σύντομα θα βρεθώ στα μέρη σας για να επιβλέψω προσωπικά την ολοκλήρωση της υλοποίησης των εξαγγελιών” (Βίντεο)

9 Σεπτεμβρίου 2018
17:00

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού FLASH Δ. Μακεδονίας, Κατερίνας Μαρκοπούλου, για το ποιο ποσοστό των στόχων που τέθηκαν μέσω των Αναπτυξιακών Συνεδρίων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης υλοποιήθηκαν σε επίπεδο Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, απάντησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,  στο πλαίο της σημερινής συνέντευξης τύπου στην 83 ΔΕΘ Θεσσαλονίκης. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ και σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr:

48 σχόλια

  • ,τον ορυμαγδο εργων και τις μεγαλες δρασεις που τις ειδε στην δυτικη μακεδονια,εγω μαλλον ζω σε ενα παραλληλο συμπαν

  • ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θεωρούσαν τα μνημόνια ευλογία.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχη με το ντόπιο κατεστημένο κ το Ευρωπαϊκό ιερατείο, έχασε κ
    επεβλήθη μνημόνιο,το εφάρμοσε με προστασία των
    φτωχών στρωμάτων κ κράτησε την κοινωνία όρθια.
    Σήμερα τα μνημόνια τέλος,
    αυτή είναι επιτυχία των,
    ΣΥΡΙΖΑ κ Τσίπρα.

    • χαχαχα!άξιος ο μισθός σου!Να που έπιασαν τόπο τα κονδύλια!! σε μισθωμένα τρολ-παπαγαλάκια!!
      Φαντάζομαι είσαι ένας πρώην αγανακτισμένος που ανήκες στα κινήματα “δεν πληρών”, πρώην Πρασινοφρουρός που ξεπλύθηκε στους 40 C με ολίγον από Καμμένο , Κατσίκι, Παπακώστα και βγήκες Ροζ!!!Και τώρα είσαι χειροκροτητής, βολεμένος άεργος, σε κάποιο γραφείο διορισμένου Βολευτή!!
      άξιος!

      • ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ : Προτιμώ τον “άπειρο” αλλά έντιμο Τσίπρα, παρά τους έμπειρους παμφάγους αρχικλέφτες, που αριστοτεχνικά οδήγησαν τη Χώρα στους βράχους και εμάς σε απόγνωση….

        • Νομιζω είμαι απο αυτους τους λίγους ακομα που είμαστε πολιτικά όντα κ όχι κομματικα, που δεν προσκυνησαμε ποτε κανέναν, ματωνουμε έντιμα στην δουλεια μας για να τα φέρουμε βόλτα κ τέλος Σεπτέμβρη θα πληρώσουμε σαν β@€%ες τους φορους μας, για να γλεντανε οι καρανικες κ τα κομματοσκ@%%α π εσύ χειροκροτας

        • Νομίζω είμαι από αυτούς τους πολίτες τους λίγους που είμαστε ακόμα πολιτικά όντα και όχι κομματικά όπως εσύ που χειροκροτείς άεργους και τρως μάλλον σανό.Είμαστε ακόμα αυτοί που ματώνουμε στον ιδιωτικό τομέα και κ τέλος του μήνα θα κάνουμε το καθήκον μας να πληρώσουμε την εφορία για να γλεντάνε οι καρανίκες και οι άεργοι διορισμένοι Κηφήνες σαν του λόγου σου,
          Εσύ απλά απόλαυσε όσο διαρκεί η εξουσία γιατί μετά θα ψάχνεις νέους άλλους να γλείφεις

          • Οσοι διαφωνούν μαζί σου είναι τρολ και γλύφτες. Σου το έμαθαν καλά το ποίημα. Το έγραψες και 2 φορές για να το εμπεδώσεις.

        • Αγαπητή/έ Φίλη/ε,

          Το υγιές σε μια Δημοκρατία (έστω και κουτσή) είναι να διαφωνείς.
          Το μη υγιές και πρέπει να το κοιτάξεις αυτό, είναι να παίρνεις τη θέση της εκάστοτε και κάθε εξουσίας και να μιλάς ως υποστηρικτής της, ιδίως όταν αυτή συνεχίζει όλα τα κακώς κείμενα όλων των προηγούμενων και στήνει δικό της καθεστώς από βολεμένους και άεργους.
          Εμείς οι λίγοι κοιτάμε Το μέλλον όλων των Ελλήνων, εσύ απλά χειροκροτείς και βολεύεσαι μια ζωή με ανίκανους κ άχρηστους κομματοδίαιτους.

      • Η έξοδος από τα μνημονια Στα οποία μας έβαλαν νέα Δημοκρατία και πασοκ,είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός που μόνο οι τηλεθεατές του Σκάι δεν μπορούν να αντιληφθούν.

        Κλείσε για δύο μόνο μέρες την τηλεόραση και θα νοιώσεις καλύτερα.

      • Η παρούσα Κυβέρνηση δεν εφάρμοσε απλώς τα Μνημόνια, συνεχίζοντας μετά το 3ο που έληξε στις 21 Αυγούστου και στο 4ο που θα συνεχίζεται τουλάχιστον έως το 2060. Κατάφερε και κάτι παραπάνω, σημαντικότερο και τραγικά μακροπρόθεσμο. Αποδόμησε την έννοια «Αριστερός» και «Αριστερά» με τραγικές συνέπειες. Ποδοπάτησε έννοιες, εξευτέλισε ηθικές και στάσεις ζωής, απαξίωσε μεγάλους Διανοητές και Κοσμοθεωρίες. Δεν άφησε τίποτε όρθιο η μεγάλη Κίρκη των Μαζών .

    • Βολεμένος και διορισμενος με αξιοκρατικά κριτήρια φαντάζομαι. Συνέχισε να ελπίζεις. Την άλλη υπουργό την διόρισε ο ηγέτης.

      • Οι εποχές των διορισμών των γνωστών “αρίστων” των μητσοτακιδων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Όπως επίσης και οι εποχές της κλαδικής που στην τελική ήταν από τις αιτίες που βούλιαξαν τη χωρα

        • Η καινούργια υπουργός του Τσιπρα προφανώς πήρε την δουλειά με την αξία της. Όπως και η μπετυ του Τσιπρα που προέκυψε σε χρόνο ρεκόρ καθηγήτρια στο πολυτεχνείο. Και η λίστα με τους διορισμενος συγγενής, γνωστούς κτλ είναι ατελείωτη στο αξιοκρατικά σύστημα εξουσίας τσιπρα -καμένου.

    • Με το ευρωπαϊκό κατεστημένο που είπε να σε όλα ο Αλέξης;
      τον ela τα 100δις χαμένα από τα cc;
      την αύξηση του χρέος στο 175%;
      το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο με την άσχημη πολιτική της κατάληψης που κάναν στην αρχή;
      Τους φτωχούς δεν τους βοηθάς με ελεημοσύνες αλλά με δουλειές για να είναι περήφανοι.

    • Αγαπητέ μου κανένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν τελείωσε.Απλώς έλυξε και το τελευταίο…Μην παραμυθιάζεστε προκαλώντας τον κόσμο….

  • Όχι δεν αντέχω τόση υλοποίηση… Τρέχει το χρήμα από τα μπατζακια μου.. με τόσες επενδύσεις τα παιδιά μας όλα κάπου βολεύτηκαν… Το ρεύμα μας το μείωσε ο Καρυπίδης… Τους Σκοπιανούς που μέχρι τώρα τους λέγαμε Βούλγαρους άντε το πολύ πολύ Γάλλους.. μας τους επιβάλλεις μακεδόνες.. τον ΕΝΦΙΑ όπως μας υποσχεθηκες τον καταργησες .. να δούμε πότε θα έρθει εκείνη η ώρα να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ..

    • πες οτι θες για την κυβερνηση και γω μαζι σου
      για το μακεδονικο ομως εχει δικιο
      15 χρονια ταξιδευω συνεχεια παντου μακεδονια την λενε
      τωρα θα την λενε βορεια μακεδονια και αυτο ειναι σιγουρα καλυτερο

      • Ποιος θα τους αποκαλεί “βόρεια Μακεδονία “;. Και από πότε υπάρχει “βόρεια ” και όπως ο ηγέτης Τσιπρας μαζί με τον νικολακη θέλουν και ελπίζουν υπάρχει και “νότια ” Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μια. Ήταν είναι και θα είναι ελληνική. Ούτε σλσβικη ούτε αλβανική ούτε ότι άλλο αυτοί οι γελιοι αχυρανθρωποι της δήθεν Ελληνικής κυβέρνησης σκεφτούν.

        • Όσοι σήμερα τους αποκαλούν Μακεδονία νετα σκέτα (δηλ 140 χώρες) όταν εφαρμοστεί η συμφωνία τα τους αποκαλούν Βόρεια Μακεδονία. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      • Ανώνυμος at 20:16. 15 χρονια ταξιδευω… παντου μακεδονια την λενε
        τωρα θα την λενε βορεια μακεδονια και αυτο ειναι σιγουρα καλυτερο.
        ΣΧΟΛΙΟ (σε αφελή)

        «Ιστορική» χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε συγχαρητήριο μήνυμα που απηύθυνε, την Πέμπτη, στον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ . Αναφέρει «Μακεδονία» έξι φορές. 06|09|2018 Πηγή: iefimerida.gr

        • Μέχρι το κατάπτιστο προσύμφωνο κοτζιά, δεν υπήρξε καμιά αναγνώριση, παρά μόνο με την προσωρινή ονομασία FYROM και υπήρχε το Ελληνικό βέτο. Τώρα τους δώσαμε και τα σώβρακα!

  • Αυτό θα πει μάχιμη δημοσιογραφία. Λες και λύθηκαν όλα τα προβλήματα και μπήκαμε για τα καλά στην ανάπτυξη, την ώρα που η ανεργία στους νέους της Δυτικής Μακεδονίας ξεπέρασε το 60%. Στη ΔΕΘ πανηγυρίζουν σε μια ακόμη κομματική φιέστα με λόγια παχιά και εμείς ακόμα περιμένουμε το φθηνό τιμολόγιο ρεύματος 50% σε όλα τα νοικοκυριά και 30% σε όλες τις επιχειρήσεις της Νοτιοδυτικής Μακεδονίας, που μας έταξε ο τοπικός Μπερλουσκόνι….

  • η πλάκα είναι που κάνετε κριτική και ασχολείστε σοβαρά στα λεγόμενα του πινόκιου.
    Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο ψευτράκος θα είναι παρελθόν.

  • Αν όλα όσα είπε οτι έγιναν στην Χώρα είναι σαν το φτηνό ρεύμα καταλάβαμε που βρήκε και το 150% αύξηση των κονδυλίων …. στον ύπνο του… όταν ξυπνήσει η κυβέρνηση και ο φίλος του περιφερειαρχης θα είναι παρελθόν…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.