kozan.gr: Τι λέει ο Π. Αποστολίδης για τ’ ότι, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, δεν θα πραγματοποιηθεί η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δ. Μακεδονίας τον Σεπτέμβριο, καθώς και για το μέλλον του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

10 Σεπτεμβρίου 2018
14:21

Τι λέει ο Π. Αποστολίδης για τ’ ότι, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, δεν θα πραγματοποιηθεί η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δ. Μακεδονίας τον Σεπτέμβριο, καθώς και για το μέλλον του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας.

5 σχόλια

  • Τα συγχαρητήριά μου στ’ αδέλφια της Πτολεμαΐδας για την επιτυχία τους να κλείσει η έκθεση της Κοζάνης!

    Αν νομίζουν ότι θα επιβιώσει η δική τους, πλανόνται πλάνην οικτρά…

  • ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΑΣ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ.

  • Τότε γιατί κάνατε κι άλλη έκθεση στην Πτολεμαίδα; δεν είναι τραγελαφικό σε δυο μικρές πόλεις να γίνονται δυο εκθέσεις κι όχι μια μεγάλη από όλη τη Δυτική Μακεδονία;

  • Να μας πούνε ολα τα προηγούμενα ΧΡΟΝΙΑ που έρρεαν άφθονα τα χρηματα που χρησιμοποιήθηκαν κ με ποιες διαδικασίες. Καποια στιγμη πρεπει να λογοδοτήσουν ολοι τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.