Η ΔΕΥΑ Εορδαίας σχετικά με τo δημοσίευμα για εμφάνιση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας, κυρίως στην πόλη της Πτολεμαΐδας

10 Σεπτεμβρίου 2018
15:32
Κανένα σχόλιο

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας, κυρίως στην πόλη της Πτολεμαΐδας, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Η ΔΕΥΑ Εορδαίας προβαίνει κάθε μηνά σε αναλύσεις χημικές και μικροβιολογικές, λαμβάνοντας δείγματα από διάφορα σημεία της Πτολεμαΐδας και των Τοπικών Διαμερισμάτων, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του πόσιμου νερού προς τους καταναλωτές της. Ο έλεγχος διενεργείται από πιστοποιημένο – εξειδικευμένο εργαστήριο, συμβεβλημένο με την Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας, κατόπιν διαγωνισμού, ώστε να παρέχονται ασφαλή αποτελέσματα για την υγεία των δημοτών του Δήμου Εορδαίας.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο εβδομάδες έγινε η δειγματοληψία για τον μήνα Αύγουστο και τα αποτελέσματα που ελήφθησαν βρίσκονται εντός των προδιαγραφών, που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία, οπότε και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την ποιότητα του νερού. Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Εκτός αυτών ανά τακτά χρονικά διαστήματα διενεργείται και χλωρίωση του πόσιμου νερού, σε όλα τα υδραγωγεία της αρμοδιότητας της ΔΕΥΑ Εορδαίας, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος.

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.