Πτολεμαΐδα: Μια έκπληξη για μικρούς και μεγάλους φίλους τους ετοιμάζουν οι αδερφοί Σερσέμη

12 Σεπτεμβρίου 2018
16:14
Κανένα σχόλιο

Μια έκπληξη για μικρούς και μεγάλους φίλους τους ετοιμάζουν οι αδερφοί Σερσέμη στο συνεργείο με την ονομασία «Dukes Racing» στην Πτολεμαΐδα. Ο «στρατηγός Lee» ή κατά κόσμο “General Lee” θα ξανακυκλοφορήσει μετά από πολλά χρόνια στους δρόμους της περιοχής μας -και όχι μόνο- κάτι που περίμεναν με αγωνία οι απανταχού fans των Dukes!

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μοντέλο Dodge Charger παραγωγής 1969, το οποίο ήρθε από το Κάνσας της Αμερικής. Αυτή τη στιγμή στο συνεργείο των αδερφών Σερσέμη ολοκληρώνεται η ολική αναπαλαίωσή του. Το προηγούμενο μοντέλο Dodge Charger 1969 που ήρθε επίσης από Αμερική και το οποίο αναπαλαίωσαν οι αδερφοί Σερσέμη ή κατά κόσμο «Dukes», συμμετείχε στο video clip των Devils train, σε διαφημιστικά trailers καθώς και στην καμπάνια «Make a Wish» που έλαβε χώρα στην Αθήνα πέρυσι τον Μάρτιο, μετά από επιθυμία που εξέφρασε ένα άρρωστο παιδάκι.

Ποιοι είναι όμως οι αδερφοί Σερσέμη;

Οι αδερφοί Σερσέμη εδώ και 20 χρόνια έχουν καταφέρει να προσελκύσουν αγοραστικό κοινό από όλη την παγκόσμια αγορά με κυρίαρχη αυτή της Ευρώπης. Διατηρούν δύο καταστήματα, ένα συνεργείο για τη συντήρηση (service) και επισκευή αυτοκινήτων στην οδό Ξ. Ασβεστά 31 στην Πτολεμαΐδα και ένα φανοβαφείο αυτοκινήτων στο 2ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Πτολεμαΐδας-Κοζάνης. Εκτός αυτών, αναλαμβάνουν και αναπαλαιώσεις κλασσικών και ιστορικών αυτοκινήτων, όπως την αναπαλαίωση της Cadillac (έτους παραγωγής 1961) του Βασιλιά Παύλου. Τέλος, διατηρούν βιοτεχνία παραγωγής ανταλλακτικών fiberglass & carbon κάθε τύπου καθώς και αυτοκινήτων replica.

Εκτός όμως από τα ιστορικά αυτοκίνητα διατηρούν μεγάλη αγάπη για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Οι «Dukes», όπως τους αποκαλούν, γνωρίζουν πολύ καλά κάθε τεχνική λεπτομέρεια για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, μιας και οι ίδιοι έχουν αναλάβει και έφεραν εις πέρας με τεράστια επιτυχία μεγάλες διοργανώσεις αγώνων και events (Tuning shows, εκθέσεις, κ.ά.). Επίσης, έχουν στη φαρέτρα τους πολλές συμμετοχές και μεγάλες επιτυχίες σε πολλούς αγώνες.

Εν αναμονή λοιπόν!…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.