kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Ποια είναι τα δύο πρόσωπα που εξετάζει, η ΝΔ, τη δεδομένη χρονική, περισσότερο από τους υπολοίπους, για την υποψηφιότητα του δημάρχου στο δήμο Κοζάνης

17 Σεπτεμβρίου 2018
11:05

Στέργιος Κιάνας κι Ευάγγελος Σημανδράκος είναι τα δύο πρόσωπα που, τη δεδομένη χρονική στιγμή, εξετάζουν στη ΝΔ, περισσότερο από τους υπολοίπους, που έχουν ακουστεί κατά διαστήματα, για την υποψηφιότητα του δημάρχου Κοζάνης, με τη στήριξη του κόμματος, στις εκλογές του Μαίου, το 2019. Ο πρώτος, ως μέλος του κόμματος, σ’ αυτή τη φάση, φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει, ακόμη, ξεκαθαρίσει τι θα κάνει, βάζει, περισσότερο, στο παχνίδι τον Ε. Σημανδράκο, ο οποίος, μπορεί να ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο, όμως στο πλαίσιο της διεύρυνσης και του ανοίγματος της ΝΔ προς το “κέντρο”, έχει ήδη πραγματοποιήσει μια σειρά σημαντικών επαφών με σημαίνοντα στελέχη του κόμματος, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, τα οποία καλοβλέπουν και προωθούν τη δική του υποψηφιότητα. Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Μιχαηλίδης συνεχίζει αθόρυβα το δικό του αγώνα, δηλώνοντας σε φίλους και γνωστούς, πως, δεν προτίθεται να κάνει πίσω. Όλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν αποκλείεται, να υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα ενδιαφερόμενα στη συνέχεια, εφόσον κι εάν υπάρξουν ανατρεπτικές εξελίξεις.

Η Χύτρα

 

46 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.