kozan.gr: Τι δηλώνει ο Ε. Σημανδράκος σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρουν πως συζητά με τη ΝΔ για ενδεχόμενη στήριξή στην υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης (Βίντεο)

17 Σεπτεμβρίου 2018
19:20

Τι δηλώνει ο Ε. Σημανδράκος σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρουν πως συζητά με τη ΝΔ για ενδεχόμενη στήριξή στην υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης. Ακούστε τι δήλωσε στο Westchannel, σήμερα Δευτέρα 17/9:

22 σχόλια

  • Να πάρει η ΝΔ έναν πρωην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που μετά πήγε και μέχρι σήμερα στηρίζει απόλυτα τον Θόδωρο. Σοβαρά μιλάτε; Εκατό φορές πιο κοντά στο Μητσοτάκη είναι ο Ιωαννίδης παρά ο Σημανδρακος

  • επειδη μας ζαλισατε ν αθυμισω οτι ο ανθρωπος ειναι ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και καλα θα κανει να κοιταξει την δουλεια του
    γιατι δεν τον πληρωνουμε να κανει προεκλογικο αγωνα για δημαρχος κοζανης αλλα για περιφερειαρχη γρεβενων
    και οι δημοσιογραφοι να τον ρωτανε για αυτα τα θεματα των ΓΡΕΒΕΝΩΝ

  • Κι αυτο ειναι το σωστο. Αυτες οι αυτοδιοικητικες εκλογες ευνοουν τις συνεργασιες ολων των κοινωνικων δυναμεων. Τα κομματα θα συνταχθουν με υποψηφιους χωρις σημαια.

  • Ο Σημανδρακος είναι απλά καιροσκόπος και οπορτουνιστης.
    Δε βρίσκει θέση σε περιφέρεια πλέον που να πάει? Που υπάρχει ενδεχόμενο για πολιτικό μέλλον?? Εινα απλο, στο Δήμο Κοζάνης. Το ζήτημα είναι να μην κάνει η ΝΔ το λάθος κ τον στηρίξει. Γιατί θα είναι μέγα σφάλμα. Ας δώσει στήριξη σε άλλο Δήμο σε κεντροαριστερό. Εδώ φλομωσαμε απο αυτούς.

  • Το 2010 και το 2014 ήτανε κόντρα στην ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές!!!!
    Είμαι δυνατόν να πάρει στήριξη από ΝΔ το 2019 ;;;
    Με ποιο σκεπτικό;;;
    Έτσι επιβραβεύουμε τους αντιπάλους και απογοητεουμε τους Νεοδοκρατες!!!!
    Για να σοβαρευτούμε στο κόμμα !!?
    Κομματική επιλογή και ας χάσουμε ή τέλος πάντως μια ανεξάρτητη!!!

    Όχι και Σημανδρακο !!!!!

    • !!! Και ποιον;;; Για πες;;; Ο Σημανδράκος ακόμη κι ανεξάρτητος αν κατέβει θα σκίσει με το πρόγραμμα και το συνδυασμό που θα έχει. Είδαμε τις φυτευτές υποψηφιότητες που πάτωσαν και τους εκλεκτούς της κυβέρνησης που περάσανε και δεν πήραμε (αλλά ούτε κι αυτοί πήρανε) χαμπάρι!!!

  • Δήμαρχε Κοζάνης ακόμα η περιφέρεια σε χτυπά κάτω από την μέση σε ένα άνισο παιχνίδι με την υπογραφή καρυπιδη τη θέλω να πω ενώ κάνει προεκλογικό αγώνα για τον δήμο Κοζάνης και ο καρυπιδης τον εχει αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών και τον στηρίζει και θεσμικά αλλα και οικονομικά εννοώ πως έχει τον μισθό τού αντιπεριφερειάρχη . που να μην ειχατε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και η δύο είδες τελικά πως ο καθένας κοιτάει την πάρτι του. νέος είσαι Λευτέρη απλα αυτα ειναι μαθήματα επιβίωσης

  • ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΕΙ.Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Η ΑΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.