Πτολεμαΐδα: Αρνητικό το κλίμα στην Αγορά 

18 Σεπτεμβρίου 2018
10:09

Δυσοίωνο διαγράφεται το μέλλον των Εμπορικών Επιχειρήσεων στην Πτολεμαΐδα, οι περισσότερες εκ των οποίων βρίσκονται σε οριακό σημείο, ενώ, η Αγορά θα πληγεί από νέα Λουκέτα καταστημάτων, επιδεινώνοντας περαιτέρω το αρνητικό κλίμα. Τα παραπάνω ανήκουν στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Μιχάλη Δεληκώστα ο οποίος προειδοποιεί για συρρίκνωση της εμπορικής δραστηριότητας, κατά την επόμενη πενταετία, επισημαίνοντας ότι θα επιβιώσουν μόνον οι υγιείς εμπορικές επιχειρήσεις. Αποδίδει την κατάσταση αυτή, εκτός της φορολογίας, στο πλήγμα που δέχθηκε η περιοχή από τoν περιορισμό του κύκλου εργασιών της ΔΕΗ, τις απολύσεις προσωπικού, τη μείωση των θέσεων εργασίας αλλά και της απώλειας των εισοδημάτων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

9 σχόλια

  • ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ; ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΝΝΟΕΙ; ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑΚΙΑ-ΒΥΣΜΑΤΑ-ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!

    • Και φαντάζομαι εσύ θέλεις να απολυθούν και από τη ΔΕΗ ε; Για να σε κάνουν παρέα, αν είσαι εσύ άνεργος ; Ή αν απολυθούν δεητζηδες θα έρθει η ανάπτυξη στην περιοχή;
      Υ.Σ : Δεν είμαι δεητζής. Πτολεμαϊδιώτης είμαι, που με το κλείσιμο του αησ Πτολεμαΐδας και το σχεδόν κλείσιμο του Αμυνταίου, το βλέπω το έργο ήδη . Στην Κοζάνη ακόμη δεν έχετε δει ούτε τον πρόλογο και εύχομαι να μην το δείτε ποτέ. Ρώτα και κανέναν της πιάτσας που ξέρει, να σου πει.

  • Αν απολυθούν δεητζιδες θα πεινάσετε με τις κακίες σας γιατί η αγορά Κοζάνης κ Πτολεμαΐδας ευτηχως με τα λεφτά των δεητζιδων ζει είτε σας αρέσει είτε όχι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.