kozan.gr: Σ. Αδαμόπουλος: “Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον Θ. Καρυπίδη” – Πώς βλέπει την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη για την Περιφέρεια κι αν θα είναι υποψήφιος μαζί του (Βίντεο)

18 Σεπτεμβρίου 2018
20:20

Ξεκάθαρη δήλωση, από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Σ. Αδαμόπουλο, πως δεν θα είναι υποψήφιος με τον Θ. Καρυπίδη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές. Δείτε τη σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό West, που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr

7 σχόλια

  • Κρυφό δηλαδή έχετε τον απολογισμό κ Αδαμόπουλε;

    Και θα μας τον πείτε;

    Απολογισμός δράσεων σημαίνει έργα!!!!
    Γίνεται κάποιο μεγάλο έργο στην Καστοριά και δεν το βλέπουμε ;;;;

  • Κασαπίδη φοβερή μεταγραφή ο Αδαμόπουλος! Θα πατώσετε αντάμα! ισχύει το όμοιος ομοίω! Θα μείνετε με την όρεξη όμως γιατί η επόμενη περιφερειάρχης θα είναι η Ζεμπιλιάδου

  • Ούτε Καρυπίδης, Ούτε Ζεμπιλιάδου, Ούτε Κασαπίδης..Δοκιμάστηκαν, απέτυχαν, καιρός να βγάλουμε τις παρωπίδες και να εκλέξουμε ικανούς ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Και ανάπτυξη δεν είναι το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ, ούτε οι πλατείες και τα γιοφύρια, από μόνα τους.Ανάπτυξη είναι οι ιδιωτικές επενδύσεις που μπορούν να δώσουν δουλειές στους ανθρώπους, η εκπαίδευση, η αξιοποίηση της τεχνολογίας σε όλους τους παραγωγικούς τομείς και η βελτίωση του τουριστικού προιόντος του τόπου μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.