Ξεχωριστή βραδιά η φθινοπωρινή συναυλία των μουσικών και φωνητικών συνόλων του συλλόγου φίλων μουσικής “Βελβεντινές Φωνές”

22 Σεπτεμβρίου 2018
21:31

Την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Πλάτανος» Βελβεντού η φθινοπωρινή συναυλία των μουσικών και φωνητικών συνόλων του συλλόγου μας.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Ο χώρος γέμισε με ήχους απ’ τα μουσικά όργανα και τις μελωδικές φωνές. Παιδιά και έφηβοι έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα με τις μελωδίες που μας χάρισαν. Βέβαια, για να παρουσιαστεί αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα εργάστηκαν συλλογικά, με όρεξη και κέφι, παιδιά και δάσκαλοι. Σημαντικότατο ρόλο έπαιξε και παίζει η συνεχής παρότρυνση των γονέων τους, που είναι πάντα συμπαραστάτες, στο έργο που επιτελείται στο σύλλογό μας.

Έπαιξαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους τα παιδιά μας και απέδειξαν ότι αποτελούν, με τον καλύτερο τρόπο, τους άξιους συνεχιστές μιας πλούσιας μουσικής παράδοσης της κοινωνίας του Βελβεντού. Ερμήνευσαν μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών (ελληνικών, ξένων, αλλά βεβαίως και χορωδιακών).

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ήταν πάρα πολύς και το καταχάρηκε. Σ’ αυτό βοήθησε και η βραδιά που ήταν καλοκαιρινή, κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι, το οποίο έδωσε το δικό του παρόν στη μουσική πανδαισία της βραδιάς.

Η εκδήλωση ήταν άριστα σχεδιασμένη και οργανωμένη. Την ευθύνη της οργάνωσης είχε ο σύλλογός μας, ο οποίος συνεργάστηκε με τους αρμόδιους φορείς. Σ’ αυτό βοήθησαν και τα τρία μαγαζιά της πλατείας «Πλάτανος», που πρόθυμα δέχτηκαν να φιλοξενήσουν την εκδήλωσή μας και ανέλαβαν την ηχητική κάλυψη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: τα παιδιά ,που αφιέρωσαν πολύ χρόνο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές για την προετοιμασία αυτής της καταπληκτικής βραδιάς αλλά και τους γονείς τους. Τους δασκάλους τους που μόχθησαν πολύ για την προετοιμασία της εκδήλωσης. Τις ευχαριστίες μας και στα μαγαζιά της πλατείας που πέρα απ’ τη φιλοξενία τους ανέλαβαν το κόστος της ηχητικής κάλυψης. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τροχαία της περιοχής μας για την άδεια κλεισίματος του δρόμου και την ασφάλεια που μας παρείχε και γενικότερα την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε.

Να ’μαστε καλά στην υγεία και να μπορούμε να πραγματοποιούμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.