Πρεμιέρα, σήμερα Δευτέρα, για την εκπομπή FORUM ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΗΤΑΣ – Η συμφωνία των Πρεσπών το θέμα της εκπομπής

24 Σεπτεμβρίου 2018
10:12

Απόψε ανοίγει η αυλαία των εκπομπών του FORUM ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΗΤΑΣ. Ο τηλεοπτικός διάλογος συνεχίζεται για 4η περίοδο στην τηλεόραση του West Channel. Η συμφωνία των Πρεσπών και οι αρνητικές επιπτώσεις της για την χώρα μας, είναι στο επίκεντρο του τηλεοπτικού διαλόγου στο Forum Επικαιρότητας της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21.00.

Η Παρέα μας

  1. Ιωάννης Νικολαίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Γρεβενών
  2. Απόστολος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Συλλόγου «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»
  3. Ιωάννης Κιοσές, Π.Σ., Ταξίαρχος ε.α.
  4. Νίκος Σαρρής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 21.00, μόνον στην τηλεόραση του WEST CHANNEL.

Επιμέλεια – παρουσίαση, Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Αρχισυνταξία, Δημήτρης Βακρατσάς

4 σχόλια

  • Θεόφιλε, οι καλεσμένοι σου να συνάδουν με τη δική σου θέση για το ζήτημα, έ;
    Για δεν παίρνεις μια συνέντευξη – που μπορείς να τη βάλεις εμβόλιμα στη συγκεκριμένη εκπομπή – από τον πρώην βουλευτή Φλώρινας κ. Λιάνη; Η γιατί δεν καλείς και τον πρώην Νομάρχη Φλώρινας Ι. Στρατάκη, που έχει καταθέσει σχετικά πρόσφατα μια διαφορετική άποψη, θεωρώντας και οι δυο τους τη συμφωνία οφέλιμη για τη χώρα αλλά προπαντός και για το Ν. Φλώρινας;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.