Η επίσημη ανακοινωση του Β. Κωνσταντόπουλο για την επαναδιεκδίκηση του δήμου Σερβίων – Βελβεντού: “Συνεχίζουμε….Καλούμε σε συστράτευση όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου”

25 Σεπτεμβρίου 2018
10:33

Αγαπητές συμπολίτισσες

Αγαπητοί συμπολίτες

Βιώνουμε καθημερινά την ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής. Η παντελής απουσία της έχει οδηγήσει τον δήμο σε κατάσταση διάλυσης. Τα προβλήματα συνεχώς συσσωρεύονται.

Χόρτα που δεν κόβονται, λάμπες καμένες σε όλους τους οικισμούς του δήμου, παιδικές χαρές σε διάλυση, λακκούβες στους δρόμους που συνεχώς πολλαπλασιάζονται, κομμένα τηλέφωνα στους παιδικούς σταθμούς, το Ωδείο και τα ΚΑΠΗ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των παιδιών και την εξυπηρέτηση των κατοίκων, πλήρης στασιμότητα στην κατασκευή έργων και τόσα άλλα.

Οι υπηρεσίες βρίσκονται υπό διάλυση, οι υπάλληλοι σε διωγμούς.

Ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού βρίσκεται σε οργανωτική και διοικητική διάλυση και αποσύνθεση.

Φτάνει πια! Δεν πάει άλλο! Η σημερινή κατάσταση πρέπει να ανατραπεί.

Η παράταξή μας η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ διαβλέποντας την τραγική πορεία του δήμου από την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής, με αίσθημα ευθύνης της απέναντι στους πολίτες, γνωστοποίησε εδώ και τρία χρόνια ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της για την πρόοδο του τόπου και θα συμμετέχει στις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Με παλιά και έμπειρα στελέχη, πλαισιωμένη με νέα μέλη, με την σιγουριά της γνώσης και της εμπειρίας και την φρεσκάδα και ορμή των νέων, εγγυάται την ανατροπή της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος.

Μας γνωρίζετε ήδη από την προηγούμενη θητεία μας. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας είναι ορατά σε κάθε πολίτη. Δεσμευόμαστε για την καινούργια περίοδο ότι θα εργαστούμε με εντιμότητα και αυταπάρνηση για να γυρίσουμε τον τόπο μας, να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά.

Εμείς μπορούμε. Ο τόπος μας δεν έχει την πολυτέλεια για νέες δοκιμές, για άλλα πειράματα.

Η κατάσταση όμως στην οποία βρίσκεται ο δήμος και η οποία θα χειροτερεύει συνεχώς, απαιτεί την συστράτευση, την συμμετοχή, την ενότητα και την συνεργασία όσο γίνεται περισσότερων δυνάμεων.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες για τον τόπο μας, καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, όλες τις δημιουργικές δυνάμεις να πλαισιώσουν τις τάξεις της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές, για την ελπίδα και την πρόοδο, για ένα καλύτερο αύριο.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

3 σχόλια

  • Αυτοδιοικητικός είναι ο άνθρωπος. Κάνε ένα σχόλιο για την θητεία του και όχι τι ψηφίζει. Έτσι όπως πάμε, με την δική σου αντίληψη, σε λίγο δεν θα μπορούμε να μιλάμε και για τις εκλογικές μας προτιμήσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.