kozan.gr: Μετά το Βαθύλακκο του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, φόλες – με νεκρά ζώα – και στους Πύργους Εορδαίας

8 Οκτωβρίου 2018
05:03

 

Όπως παρουσίασε το kozan.gr το θέμα με τις δηλητηριάσεις νεκρών αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων στο Βαθύλακκο του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, αντίστοιχο συμβάν σημειώθηκε και στους Πύργους Εορδαίας. Όπως μας ενημερώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας, το Σάββατο 06-10-2018, δηλητηριάστηκαν σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Πύργων (Δεξαμενή-Αναδασώσεις- Παρατηρητήριο Πεδίου Βολής) του Δήμου Εορδαίας της Π.Ε Κοζάνης, δύο κυνηγετικά σκυλιά δίωξης και ένα σπιτόσκυλο ενώ αγνοείται άλλος ένας κυνηγετικός σκύλος δίωξης. Χάρη της άμεσης επέμβασης των θηροφυλάκων γλίτωσαν άλλα δύο κυνηγετικά σκυλιά δίωξης. Οι θηροφύλακες μετά από πολύωρη έρευνα εντόπισαν και περισυνέλλεξαν από την αναφερόμενη περιοχή συνολικά πέντε (5) δηλητηριασμένα δολώματα και βοήθησαν στον εντοπισμό των νεκρών ζώων. Σημειώνεται ότι κατά την ίδια μέθοδο και στην ίδια περιοχή δηλητηριάστηκαν την 14-10-2017 τρία (3) κυνηγετικά σκυλιά δίωξης για την θανάτωση των οποίων υποβλήθηκε από τους θηροφύλακες μήνυση κατά αγνώστων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε από τους θηροφύλακες η Δασική Υπηρεσία για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

2 σχόλια

  • ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΙΚΑ.

    • Ψυχικά άρρωστοι είναι επειδή φοβούνται να κυκλοφορήσουν; Αγανακτισμένοι είναι οι άνθρωποι, γιατί η κατάσταση με τα σκυλιά έχει ξεφύγει!!! Το ότι έχουν γίνει επιθέσεις σκύλων σε πολλούς ανθρώπους δεν σας λέει τίποτα;; Εύχομαι να μην επιτεθεί ποτέ σκύλος σε εσάς ή σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.